Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - SaXo lampy do tyłu Czarne.Kupie
Grzesiek VTS - Wto 20 Lut, 2007 Temat postu: SaXo lampy do tyłu Czarne.KupieWitam,
Czy ktoś może mi takie lampki załatwić w dobrej cenie bo we Francji maja po 90 euro jest to trochę kasy :553
DZIEKI ZA POMOC
Niemy - Wto 20 Lut, 2007 czatuj na ebay'u na aukcje bez ceny minimalnej, mi sie udalo wyrwac za 37euro Michał - Śro 21 Lut, 2007 bardzo fajne te lampy !!Grzesiek VTS - Śro 21 Lut, 2007
Michał napisał/a:
bardzo fajne te lampy !!
Własne zgadzam sie a na bordowym jeszcze ładniej wyglądaj
Tylko cena odstrasza jak na razie ,ale może hurtowo będzie taniej.Niemy - Śro 21 Lut, 2007
Grzesiek VTS napisał/a:
Własne zgadzam sie a na bordowym jeszcze ładniej wyglądaj
swoja droga to ciekaw jestem jak wygladaja w czerwonym, niebieskim itd, jak masz jakies foty to wklejajGrzesiek VTS - Śro 21 Lut, 2007
ciemne felgi wygladaj zajbiscie na czarnym saxo :562:Niemy - Śro 21 Lut, 2007 eeetam, mi sie podobaja Grzesiek VTS - Śro 21 Lut, 2007 Lampki to moge je odkupic :564:Niemy - Śro 21 Lut, 2007 lampki tez mi sie podobaja i narazie je zachowam
ale czarne felgi do czarnego saxo moim zdaniem wygladaja dobrze
all black styleGrzesiek VTS - Czw 22 Lut, 2007 dokładnie jest Kozak to SAXO :564: te orgianlne speedline sa nawet nawet Niemy - Sob 24 Lut, 2007 http://cgi.ebay.de/schwar...1QQcmdZViewItemMichał - Sob 24 Lut, 2007 dobra , ogladałem ogladałem i stwierdzam ze nie podobają mi sie wole zwykłe , orginalne. Sa zbyt ciemne, tak jak gej luki sa za jasne te za ciemne.Grzesiek VTS - Wto 27 Lut, 2007 zawsze mozesz dac acze i je deczko wybieli