HH.ORG na Torze - VTS vs C 70 T
Grzesiek VTS - Wto 20 Lut, 2007 Temat postu: VTS vs C 70 T Wraca do domku z pracy jak zawsze spokojnie, prawy pas pełny lans 60 na 4 biegu i tak sobie jade podziwiam widoki.
Staje spokojnie na światłach nic się nie dzieje ciekawego i tak czekam i czekam na zielone i niespodziewanie podjeżdża C 70 tylko świszcząca turbinkę było słychać. Pierwsza myśl fajne te volvo i w dodatku fajna Laseczka na miejscu pasażer mulatka zajefajna mieszanka francuza z arabka pewnie albo odwrotnie , już wiedziałem co się będzie działo 3,6 tysia jjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaazda polowa saxo z przodu i tak cały czas do 4 potem już skręcałem do domku wiec zwolniłem, potem przyszedł do mnie kumpel i mowie ze znów włączyły alarmy w samochodach zaparkowanych na chodniku KOCHAM PARYZ !!!! TAK malo miejsca ale 2 pasy sa !!!
http://www.zeperfs.com/duel137-374.htm
Niemy - Śro 21 Lut, 2007
pieknie, gratulacje bo po danych widac ze volvo powinno byc szybsze
michool_vt - Śro 21 Lut, 2007
jeah, grzesiek walczy na obczyznie gratuluje
wysokie tam maja mandaty??
przyslij jakas kartke (czyt. fote saxo) z francji
pozdro tiger energy drink :564:
Anonymous - Śro 21 Lut, 2007
Grzesiek VTS napisał/a: | Wraca do domku z pracy | kto taki? Grzesiek VTS napisał/a: | francuza z arabka pewnie albo odwrotnie | czyli generalnie tak jak cala populacja paryza. Ja tam widzialem jednego bialego co wygladal na francuza i wlasnie mijajac mnie chodnikiem, gadajac przez komorke, powiedzial "ooojjjjjapierdole..."
Grzesiek VTS - Śro 21 Lut, 2007
JIMEK napisał/a: | Grzesiek VTS napisał/a:
Wraca do domku z pracy
kto taki? |
JA Grzesiek z Polski tzn z Krakowa :564:
JIMEK napisał/a: | Grzesiek VTS napisał/a:
francuza z arabka pewnie albo odwrotnie
czyli generalnie tak jak cala populacja paryza. Ja tam widzialem jednego bialego co wygladal na francuza i wlasnie mijajac mnie chodnikiem, gadajac przez komorke, powiedzial "ooojjjjjapierdole..." |
Fajnie jest w Tym miesci, Jimek teraz jest nowa moda na MCS juz nie kupoja smartow Tylko Mini :564:
a co do ludzi to racaj Sami czarni,mulaci a biali to Turysci :556:
[ Dodano: Sro 21 Lut, 2007 ]
michool_vt napisał/a: | jeah, grzesiek walczy na obczyznie gratuluje
wysokie tam maja mandaty??
przyslij jakas kartke (czyt. fote saxo) z francji
pozdro tiger energy drink :564: |
Mandaty spore kiedy dostałem 250 euro zrobili mi upust z 300 za Prędkość i 9 punktów ,drugiego juz nie che płacić, CHORE DORMALNIE.Chcieli mi prawko zabrac dormalnie !!!! ale ze Polak to sobie odpuscili
|
|
|