Jakarti - Śro 21 Lut, 2007 Temat postu: P2P czy jakos tak..co teraz jest najpopularniejsze z programow do tzw 'wymiany plikow'?
eMule, kiedys Kazaa, Morpheus... o takie rzeczy mi chodzi.. a moze sa jakies nowsze i lepsze sposoby ogarniania mp3?Anonymous - Śro 21 Lut, 2007 ja uzywam bitttorenta i jest niezle, jak ladnie zassie to idzie jak wsciekle i nie zamula lacza wielokrotnymi polaczeniami jak np emule lub dc++Jakarti - Śro 21 Lut, 2007 uzywam emula....
a do torrentow to chyba trzeba jakies specjalne programy sciagac, nie?M - Śro 21 Lut, 2007 azureus + adres ip z puli publicznej (lub fwd portów) + torrenty.org
Moj ulubion zestaw.
1godzina = jeden film anjas - Śro 21 Lut, 2007 kurde, ja tez mam ten zestaw, ale cos mi nie chce dzialac z routerem linksysa... Nie przechodzi testu NAT...
Help me! M - Śro 21 Lut, 2007
anjas napisał/a:
kurde, ja tez mam ten zestaw, ale cos mi nie chce dzialac z routerem linksysa... Nie przechodzi testu NAT...
Help me!
Porty wystawił ?strick - Śro 21 Lut, 2007 Mnie sie muze najlepiej ciągnie bearshare!Michał - Śro 21 Lut, 2007 nie wystawił napewno Jakarti - Śro 21 Lut, 2007
Cytat:
Mnie sie muze najlepiej ciągnie bearshare!
rozumiem, ze to takie cos jak emule itd., tak?Dariano - Śro 21 Lut, 2007 Ja tez torenty azureusem jade niezle zasysa strick - Śro 21 Lut, 2007 Dokładnie Kuba! Naprawde jeśli chodzi o muze to najlepiej chyba!anjas - Śro 21 Lut, 2007
eM napisał/a:
Porty wystawił ?
ke?
wystawiłem przed chwilą swoje porty za okno - takie białe, od pidżamy, ale to nic nie pomogło. A na dodatek sąsiadka mnie się zapytała czy to jakieś japońskie święto, bo wystawiam flagę japonii za okno... co prawda trochę wyblakłą, bo to czerwone kółko jest już żółte...
(co mam zrobić z tymi portami, próbowałem forwardować w routerze, ale to gówno dało?)M - Śro 21 Lut, 2007 Na spocie Ci wytlumacze o co kaman Wez instrukcje od (jak to mowia u mnie wpracy dyrektorzy) "rojtera" anjas - Śro 21 Lut, 2007 no i mi nie wytłumaczyłeś...
(ja też zapomniałem, było tyle ciekawsszych tematów M - Czw 22 Lut, 2007 Andrzeju, napisz mi tu typ swojego urządzenia