reżyseria: Robert De Niro
scenariusz: Eric Roth
obsada: Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin, Tammy Blanchard,
gatunek: dramat
kraj: USA
rok produkcji: 2006
strona oficjalna: www.thegoodshepherdmovie.com
polska strona oficjalna: www.monolith.pl/dobry_agent
czas trwania: 160 min
moja recenzja? za kilka godzin bo sie zaraz wybieram...
[ Dodano: Pią 23 Lut, 2007 ] Michał - Pią 23 Lut, 2007 noi jak no i jak ??strick - Sob 24 Lut, 2007 Jim jak film, nie wiem czy sie dzis nie wybrac na niego!Michał - Sob 24 Lut, 2007 Jimmi jeszcze siedzi i ogląda.... od wczorajAnonymous - Sob 24 Lut, 2007 heheh lepiej!
[ Dodano: Sob 24 Lut, 2007 ]
ale moze dzisiaj pojde. Jest duzo fajnych filmow i oskary nadchodzasaxorulez - Sob 24 Lut, 2007 lubie Mata Damona... pewnie będzie dobrze.Anonymous - Sob 24 Lut, 2007 ja chyba przez terminarz repertuarowy pojde na to o nauczycielce ktora :556: uczniaJakarti - Sob 24 Lut, 2007
Cytat:
lubie Mata Damona... pewnie będzie dobrze.
tez go lubie. od czasu tego filmu co byl oszustem i podrabial dokumenty, a pozniej pieniadze, a pozniej wbil sie do policji i ganial innych
mega film ale nie pamietam tytulu..Anonymous - Nie 25 Lut, 2007 catch me if you can. Najlepsze bylo jak wszedl do klasy i udawal profesora saxorulez - Nie 25 Lut, 2007 to chyba Leonardo Di Caprio panowie Anonymous - Nie 25 Lut, 2007 to moze utalentowany pan Ripley heheh ale rozmowaRudello - Nie 25 Lut, 2007 Byłem wczoraj.
Dobry agent, dobry film
wg mnie rola idealnie pasuje dla Damona.. dobrze zagrana. Z watkami historycznmi, sa zagadki, Angelina Jolie i bol tylka. Film trwa 160min co razem z rekalmami daje 3h w kinie. Radzę wybrac miejsca przy przejsciu zeby wstac i rozprostowac sie albo wygodne fotele. Mnie te w sadybie nie podpasowały. Mimo ze 160min to wciaga i sie nie dłuży. Polecamk-mart - Pon 26 Lut, 2007 Bylem wczoraj, trzymalo w napieciu mimo to ze w tym filmie w sumie nie bylo fabuly, ewentualnie jakiego czlowieka gral matt damon, zycie ktore mogl zyc i zycie ktore zyl.
Nie wiem czy to debiut de niro jako rezysera, ale niezle mu wyszlo ogarniecie tematu "zimnej wojny", dosyc wiarygodnie.
Z zastrzezeniem polecam!
Aha, no i matt damon wyglada w filmie gdy ma 20 lat tak samo jak i w momencie gdy powinien miec >40 Rudello - Pon 26 Lut, 2007 z Damonem tez to zauwazylem, za to Angelina dobrze sie starzeje tak naprawde zczailem sie ze to ona kiedy byla w ver 40letniej, jakos wargi miala wieksze 206 Gti - Sob 03 Mar, 2007 Film - jak główny bohater ... mdły nudny DŁUUUUGGGIIIII KRZYCZAŁĘM KONIEC !!!!! LIPA PO CAŁOSCI >>
ZERO AKCJI >>> ZERO FABUŁY >> DŁUŻYZNY >> ZZAMUŁY !!!!!!!!!!!!!! :569: :569: :569: :569: