HydePark - Jaka nagrywarke z dyskiem??
strick - Sob 24 Lut, 2007 Temat postu: Jaka nagrywarke z dyskiem?? Potrzebna pomoc! Mój staruszek chciałby kupić jakaś nagrywarke z dyskiem twardym. Ogarnia ktoś ten temat?
[ Dodano: Sob 24 Lut, 2007 ]
Chodzi oczywiście o sprzet do TV i nagrywarke DVD!
michool_vt - Sob 24 Lut, 2007
ktos mi ostatnio wspominal o jakims philipsie z dyskiem 160gb i cos tam mowil ze to dobre i ze jakas promocna w mediamarkt czy saturnie, i to sie jakos tak uzupelnialo
philips powienien miec dobry naped i laser
ale generalnie nie mam pojecia o co chodzi w takich nagrywarach
[ Dodano: Sob 24 Lut, 2007 13:29 ]
ps. o cso chodzi z tym BieMdoW 320 z gazem ??
strick - Nie 25 Lut, 2007
michool_vt napisał/a: | ps. o cso chodzi z tym BieMdoW 320 z gazem ?? | Ostatnio sie takim autkiem przemieszczam! Ale to auto firmowe! Z roku 6, ale nie 2006, ani 1996 320 z 1986 roku Ale jeszcze jeździ i potrafi uciągnąć przyczepe z 8 oknami, 4 osobami na pokładzie i bagaznikiem pełnym malty
[ Dodano: Nie 25 Lut, 2007 ]
A o nagrywarkach szukałem, to jest bardzo mało o stacjonarnych! jak już cos znalazłem to o samsungu, albo panasonicu!
M - Nie 25 Lut, 2007
Pamietaj jak juz bedziesz znal model ze wszystko co jest w super hiper promocji w media markiet - mozesz kupic w internetcie 30% taniej.
strick - Nie 25 Lut, 2007
Wiem o tym! Czesto jestem gosciem strony www.skapiec.pl
[ Dodano: Nie 25 Lut, 2007 ]
http://www.skapiec.pl/site/cat/28/comp/93953
http://www.skapiec.pl/site/cat/28/comp/108781
O tych modelach czytałem, ale o samsungu chyba nawet wyzszym 745!
dzik - Pon 26 Lut, 2007
eM napisał/a: | Pamietaj jak juz bedziesz znal model ze wszystko co jest w super hiper promocji w media markiet - mozesz kupic w internetcie 30% taniej. |
Chociaz sa tez wyjatki.
Przyklad, Nintendo Wii ktore kupil kumpel ostatnio, w saturnie 1099 w internecie najnizsza cena tez 1099. Tyle co znalazl, wiec wolal kupic od reki.
Jak kupowalem mp3-ke sonego to w MM dalem 249zeta, nigdzie w necie ponize 300 nie znalazlem.
Jak widze cos w MM to wchodze na allegro z komorki i sprawdzam.
M - Pon 26 Lut, 2007
No zawsze są wyjatki dziku.
Pozatym mediamarkiet miało jak wszyscy pamietamy szkalujące antypolskie reklamy w .DE i w zwiazku z tym wiemy ze nie nalezy tam kupować nic.
anjas - Pon 26 Lut, 2007
eM napisał/a: | Pozatym mediamarkiet miało jak wszyscy pamietamy szkalujące antypolskie reklamy w .DE i w zwiazku z tym wiemy ze nie nalezy tam kupować nic. |
To w Saturnie też, bo to ta sama firma...
M - Pon 26 Lut, 2007
anjas napisał/a: | eM napisał/a: | Pozatym mediamarkiet miało jak wszyscy pamietamy szkalujące antypolskie reklamy w .DE i w zwiazku z tym wiemy ze nie nalezy tam kupować nic. |
To w Saturnie też, bo to ta sama firma... |
Dokladnie tak.
Jakarti - Pon 26 Lut, 2007
eM napisał/a: | To w Saturnie też, bo to ta sama firma... |
tego nie wiedzialem.
Loko - Pon 26 Lut, 2007
Taka piękna reklama była, saturna jak koleś kopie czy depcze siatkę media markt i reklama medi na odwrót z kopaniem siatki saturna, teraz wszystko jasne czemu nie skończyło się to procesem
M - Pon 26 Lut, 2007
Taka ze niby konkurencja miedzy nimi...
żenada... konkurencja tez tragiczna - electro world, jak tam wszedlem to pomyslalem ze chyba otworzyli jakis sklad celny i robia rozprzedaż... NĘDZA
Jakarti - Pon 26 Lut, 2007
Cytat: | Taka piękna reklama była, saturna jak koleś kopie czy depcze siatkę media markt i reklama medi na odwrót z kopaniem siatki saturna, teraz wszystko jasne czemu nie skończyło się to procesem |
o ja glupi!!!!!!!! faktycznie.. tez sie nad tym glowilem.. bo przciez w reklamie nie mozna obrazac innej marki..
strick - Wto 27 Lut, 2007
Naprawde nikt z was nie zna sie na nagrywarkach? A macie moze wy w domu? Moze zrobicie mi recenzje!
|
|
|