Anonymous - Sob 24 Lut, 2007 Temat postu: Hh.org KOnkURs KuLtURARN0*ArtYStYcZNybyly druzgocace zdjecia.
byla liga refleksowo-zrecznosciowo-bezsenna
beda wyscigi na torze.
Wyscig zbrojen szczurow
Napiecie jest i bylo.
Rywalizacja i cudowna atmosfera.
Sielanka i Skupienie.
Ale jest teraz Nowa misja. Nowe pole do popisu: A mianowicie:
Regulamin:
W jednym poscie prezentujemy do 3 (slownie 'trzech') prac wykonanych w MS PAINTCIE. Ci co wykonaja w innym programie, lub wkleja cos obcego czego nie stworzyli sami w MS PAINTCIE zostana wyrzuceni z forum i straca przyjaciol, a ja dorzuce warna dla wlasnej przyjemnosci.
Mozna wkleic mniej prac i/albo potem dokleic do tego posta kolejne.
tematyka dowolna, technika tymbardziej. Mozna i nie trzeba nadawac tytul. Trzeba sie rowniez podpisac zeby nikt w internecie nas nie okradl.
Dosc gadac.
ps. trzecia prace stworze jak zobacze wasze... moze bede musial sie postarac.k-mart - Sob 24 Lut, 2007 buehehehe, co za topic!!!!
:630:
Dorzuce cos od siebie jak bede w tworzacym nastroju!saxorulez - Sob 24 Lut, 2007 no to jedziem...
zawsze byłem kiepski z plastyki
"Mówie do Ciebie.."
Anonymous - Sob 24 Lut, 2007 nono niezle, widze ze Ty jak Marek ze slickami na powaznie ale jest efekt dobry.
dodam tylko ze jak w paicie sie zapisze jako .jpg to sie robia wlasnie rozne brudy i przeklamania. Czasem pozadane czasem nie. Dla przejrzystosci polecam .pngNiemy - Sob 24 Lut, 2007 Anonymous - Sob 24 Lut, 2007 niemy chce wygrac. nawiazuje do flagi, zeby patriotow przyciagnac. sprytne. saxorulez - Sob 24 Lut, 2007 a ja u Niemego widzę las krzyży.. Marek23 - Sob 24 Lut, 2007 Ja mam słabe zdolności plastyczne, ale nie ma beze mnie zawodó... Też coś wrzucę, choć chyba wypadnę najgorzej.Niemy - Sob 24 Lut, 2007
saxorulez napisał/a:
a ja u Niemego widzę las krzyży..
to musisz ziom zmienic okulary
na rozowe Jakarti - Sob 24 Lut, 2007 # 1 Giallo Ginestra
saxorulez - Sob 24 Lut, 2007 ładnie Jaka..
łądnie
ja wiedziałem od pozcątku że Ty jesteś taki artystyczny chłopak..FreeMan - Nie 25 Lut, 2007 a tu cos ode mnie.... w dwoch wersjach.
1.
2.
3.
michool_vt - Nie 25 Lut, 2007
chcialem jeszcze dodac lancuch i sygnet z 'HH' ale juz mi sie nie chce
[ Dodano: Nie 25 Lut, 2007 01:16 ]
kurwa ale bandzior wyszedl , fuck
ciezko bedzie przebic "GUPI SWIAT" Jimka jest bomboweAnonymous - Nie 25 Lut, 2007 jako ze istniejaca tu rozmowa o o Wislawie jest ciekawa nie zostala skasowana a przeniesiona. Wracamy do mazania ps. Wiecie jak sie nazywa po japonsku zlodziej specjalizujacy sie w obrabianiu sklepow papierniczych? Kosi-mazaki Michał - Nie 25 Lut, 2007 kurwa michool ty to w paincie zrobiłeś ....ziooooooom , niezle !!