MotorSport - Wypad Hothatch.org na Tor w Biłgoraju 1-3 Czerwiec 2007
206 Gti - Nie 25 Lut, 2007 Temat postu: Wypad Hothatch.org na Tor w Biłgoraju 1-3 Czerwiec 2007Tak czyto orientacyjne kto z was by przyjechał .. Zrobic kółeczko na czas ??
Jest to tor Karkingowy równy i dość atrakcyjny Technicznie stosunkowo szybki.
Proponowana trasa jest trasą po jakiej odbywają sie narmalne zawody kartingowe Mistrzostw Polski.
Sam sie tutaj sciagałem z Robertem Kubicą ..Pare lat temu ... Juz wtedy solidnie mnie łoił .:)
Klasa Młodzki 01 .
Temat orientacyjny ... Jestem w stanie coś takiego zorganizować ...
Zakwaterowanie jest ..
Zostałby nam podział na klasy ... i ewentualna zrzuta na nagrody i tor .Kosztuje 500 zł za trzy dni ..wiec symbolicznie
albo tylko hothatch.org .. to juz zalezy od dogadania Misiek_lbn - Nie 25 Lut, 2007 hmm... ok 80 km od lublina... może ja bym się pisał...
a jakis orientacyjny termin przed majem 206 Gti - Nie 25 Lut, 2007
sharxhunter napisał/a:
hmm... ok 80 km od lublina... może ja bym się pisał...
a jakis orientacyjny termin przed majem
Daje propozycje ...
Jak sie nie przyjmie to nie ... jak pomysł chwyci to sie dogadamy i jedziemy !DeeS - Nie 25 Lut, 2007 hohoho:) coz za znajomy tor
Milo go wspominam .
Moje pierwsze zawody i 4 miejsce ach te emocje... a potem. Najlepszy klimat panowal na tym torze atmosfera to byly czasy . Jestem za! Znam duzo ludzi z bilgoraja.
Tylko aropo toru nie jest on juz taki rowny :)ale bardzo fajny
[ Dodano: Nie 25 Lut, 2007 ]
Tylko ze o ile mnie pamiec nie myli to ma byc cos w Lublinie..M - Nie 25 Lut, 2007 tak, klub wybiera sie do Lublina.Misiek_lbn - Nie 25 Lut, 2007 kiedy, kiedy, kiedy M - Nie 25 Lut, 2007 niestety lista już zamknięta Misiek_lbn - Nie 25 Lut, 2007 ... a dajcie wy spokój... 206 Gti - Nie 25 Lut, 2007 Jeżeli jest zlot juz w lublinie .. To mozemy zamykac . Jedziemy do Lublina !Misiek_lbn - Nie 25 Lut, 2007 może powiecie coś więcej na ten temat...mi - Nie 25 Lut, 2007 ale spokojnie, nie ma gwałtu, dajcie mi skończyć puga :553:szymlorek - Nie 25 Lut, 2007 heh to widze szybka akcja z tym torem była skoro już miejsca nie ma a szkoda może znalazłby sie jakiś seryjny sej sporting, miałbym się z kim pościgać Misiek_lbn - Nie 25 Lut, 2007 zapewniam Cię że ja nie będe szybszy od seja sportinga
ja nie umiem jeździć po torze...
ale się uczę szymlorek - Nie 25 Lut, 2007 Chodzbym nie wiem jak sie spinał to GSI nie dogonie a szkoda bo gdyby termin nie kolidował z niczym i byłaby szansa dłużej pojezdzic to chetnie bymwpadł i przy okazji poznał HH ekipę michool_vt - Nie 25 Lut, 2007 Do Lublina nie ma miejsca...
Biłgoraj jakos mi nie po drodze...
ehhh