a swoja droga sporo typerow wysypalo sie na allegro
czyzby ludziska wymieniaja na nowego? Dariano - Śro 28 Lut, 2007 nie wiem czy tego swifta to nie wolalbym miec nowexa za 6 tysi wiecej ten ma 8500km i w jakis testach go zapewne ujezdzali i katowaliLoko - Śro 28 Lut, 2007 Temat postu: Re: dla anjasa :)
czyzby ludziska wymieniaja na nowego?
Wysyp typerów? , widze tylko ejdnego nowego, reszta to są sztuki które sprzedaja sie juz od dobrych miesięcy i nikt ich nie kupił do tej pory, a ten jeden nowy to też pewnie tylko nowe zdjęcia anjas - Śro 28 Lut, 2007 tez wolalbym nowke sztuke
Podoba mi sie ten swift, naprawde!Rudello - Śro 28 Lut, 2007 a co myslicie o tym mocniejszym? napewno ktos zna to auto, co mozna o nim powiedziec. Nadaje sie od jazdy na codzien? jak z by bylo explatacja tego auto, tzn jest ono juz na umarciu czy druga mlodosc?Jakarti - Czw 01 Mar, 2007
Loko napisał/a:
Wysyp typerów? , widze tylko ejdnego nowego, reszta to są sztuki które sprzedaja sie juz od dobrych miesięcy i nikt ich nie kupił do tej pory
lenny kupil przeciez lenny - Czw 01 Mar, 2007
mikson napisał/a:
czyzby ludziska wymieniaja na nowego?
to prawda... jeszcze 2 mce temu na allegro widywałem 1 -2 ctry tygodniowo.. teraz zwykle po 5 -6 czasem wiecej sztuk....
ALE!! niestety 90% to sprowadzane sztuki.... nie tknąłbym kijem...:]
apropos nowych ctr'ów...
w PL z tego co wiem nie zamówiono jeszcze ani jednego:/ a w klubie ctr w uk chłopaki skupują już graty do modowania i zapowiada się conajmniej 10 sztuk w pierwszym miesiacu.... :562:
fajny kraj mają, fajnie zarabiają... :570:Jakarti - Czw 01 Mar, 2007
Cytat:
fajny kraj mają, fajnie zarabiają... :570:
lenny - ogarniasz tutaj to i w UKeju bys ogarnal - tylko decyzja lenny - Czw 01 Mar, 2007 no właśnie... decyzja... tylko czemu ku.rwa muszę podejmować decyzję żeby było lepiej... jako obywatel... eeeehh!! juz gadaliśmy o tym:]Michał - Czw 01 Mar, 2007 nie tknąłbym samochodu z polski. Szczególnie takiego , ctr'aAnonymous - Czw 01 Mar, 2007
lenny napisał/a:
w PL z tego co wiem nie zamówiono jeszcze ani jednego...
Minimum 2 są już zamówione Czarny i czerwony...
Cytat z innego forum (20.02):
"Ktos napewno kupił juz nowego CTR lub kupi bo na Cargo w gdyni 1 sztuka kolor czarny z promu zjechala plus 10 sztuk type S . Kolega co tam pracuje mial okazje jezdzic i mowi ze wporzo"
Loko - Czw 01 Mar, 2007 To raczej nie świadczy o tym zę ktoś kupił , po prostu demówka przyjechała, wkońcu trzeba coś ludziom pokazać jak chce sie sprzedać.Gotti - Czw 01 Mar, 2007 W leonclubie, jeden z klubowiczy przesiada się na CTR-a. Ma czekać na niego do maja.M - Czw 01 Mar, 2007 O! Wygląda ładniej niż w internecie Anonymous - Czw 01 Mar, 2007 foty fajne ale znowu nie do tego watka
ale w tym forum to juz normalne
tak sie zastanawiam po co zakladac nowe watki jak zaraz jest w nich mowa o wszystkim i niczym ,
moze zalozymy jeden i napierniczajmy w nim o wszystkim