KonradMK - Pią 02 Mar, 2007 Temat postu: Zdjęcie na żądanieZabawa jest prosta: pierwsza osoba podaje jakie zdjęcie chciałaby zobaczyć. Kto wklei taką fotkę na forum, żąda kolejnej wg swojego uznania.
Żeby nie było wklejam pierwszy: Rozbite Ferrari Enzo.
Chcę zobaczyć Saxo VTS 1.6 16v na 17" felgachM - Pią 02 Mar, 2007
Prosze bardzo.
Ja bym chcial zdjęcie dowolnej górskiej trasy asfaltowej z japonii.szymlorek - Pią 02 Mar, 2007
Ja chciałbym zobaczyć jakieś clio bądź saxo na ładnym białym compomotivie z klatka i dwoma kubłami KonradMK - Pią 02 Mar, 2007 przesadziłeś ale masz - białe ale nie compomotive
ja chcę Forda Capri z dwoma tłumikami przy progachCHRZANEK - Pią 02 Mar, 2007 Oto saxo na compomotive
O fcuk spoźniłem sie...KonradMK - Pią 02 Mar, 2007 byłem pierwszy i nie napisałeś co chcesz...CHRZANEK - Pią 02 Mar, 2007 Byłeś pierwszy - więc szukamy "caprychy"
[ Dodano: Pią 02 Mar, 2007 ]
Nie wiem jak z drugiej strony
A ja chce zdjęcie subaru imprezy w żółtym kolorze na czrnej feliKonradMK - Pią 02 Mar, 2007
chcę łódź motorową z 4 silnikami i zajebistymi dupami na pokładzie Michał - Pią 02 Mar, 2007
ja chce zobaczyc najwieksze cyce na swiecie a na nich stojące kieliszkiszymlorek - Pią 02 Mar, 2007
Jakieś fajne zdjęcie pani K. Podkalickiej z pucharu Picanto
O motyla noga drugi byłem - no to trudno, czekamy na cycki z kieliszkami M - Pią 02 Mar, 2007 Ani jedna łódź nie ma 4 silników.
Zdjęcia nieważne M - Pią 02 Mar, 2007 Moje jest ważne lol
Zrzekam się mojego życzenia na korzyść pierwszego posta pod moim.
Michał - Pią 02 Mar, 2007 nie no, ja byłe pierwszy, chce zobaczyć CYCEEEEEEEEEE !!Anonymous - Pią 02 Mar, 2007 fajny temat, moze zrobcie tabele z punktacja kto dostarczyl najwiecej zachcianek. Wtedy bedzie oficjalnie the HH.org bitch! CHRZANEK - Pią 02 Mar, 2007 Cholera - jeszcze przed 5 sekundami te kieliszki tam były