HydePark - Ostatni raz tankowałem na Orlenie!
strick - Nie 11 Mar, 2007 Temat postu: Ostatni raz tankowałem na Orlenie! Wczoraj musiałem zatankować E30! A że obojętne gdzie tankuje sie gaz to kumpel dał mi karte z orlenu żeby mu punkty dobić! Jakie było moje zdziwienie ze nalali mi 59,27l, a mój zbiornik ma 60l :570: Nawet ja to wiedziałem, choć tankowałem auto na gaz dopiero 3 raz, ze nie wejdzie wiecej gazu niż 85% pojemności zbiornika! Odrazu podszedłem do kasy i najpierw delikatna gadaka, póxniej dopiero ostrzej, co sobie oni nie wyobrazaja! Ze maja zdupcone liczniki, ciulają itp... A gosc co chwila stara sie mnie przekonać ze tak nie jest, ze wszystko ok! Kierownika oczywiście nei było, ani kogos wyżej postawionego! Odrazu napisałem jakieś pisemko, ciekawe czy ono cos da! Oczywiście napisałem ze chce zwrot kosztów oraz zadośćuczynienie Jak wychodziłem to wszyscy kłaniali mi sie
Niemy - Nie 11 Mar, 2007
dobrze zagrales, tak trzeba z tymi zlodziejami
inna sprawa ze to pewnie niewiele pomoze
strick - Nie 11 Mar, 2007
Ale zawsze cos! Kurde oni naciągneli mnie na jakieś 15 zł, ale zapewne neri byłem jedyny tego dnia! Ciekawe ile wyciągają na tym liczniku...
nox - Pon 12 Mar, 2007
na shellu to normalka co ciekawe jak tankowałem do karnisterka który ma 5l weszło przeszło 6 litrów
|
|
|