Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - fajny czy nie?
Anonymous - Pon 12 Mar, 2007 Temat postu: fajny czy nie? http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2380560
za ta kaske chyba oki
ps - Pon 12 Mar, 2007
testowalem ostatnio. Tak na szybko to:
1. mnie wkurza ten burdel wsrod wskaznikow, milion wyswietlaczy itd, ale pewnie do tego mozna przywyknac
2. to auto nie idzie wcale z dołu. Trzeba go wysoko kręcić, a wcale tak szybko i ochoczo się nie wkręca.
3. niezły wypas w cenie i jak dla mnie bardzo fajna stylistyka
4. zawias ok, komfort ograniczony przez 17" koła, ale prowadzi sie fajnie.
Anonymous - Pon 12 Mar, 2007
Hm.... CTR to inna historia, ale wóz jest tak zaprojektowany stylistycznie , że nie widać gdzie przód a gdzie tył Natomiast nie mam zadnej opinii - nie jezdziłem jeszcze.
Typowy hatch powinien mieć linie 'dwubryłową'. Tu pachnie 'jedno'
srodek super ale jak dla mnie z zewnatrz ,bleeeeeeee , najbardziej mnie nowy Type R rozczarował .Wolałbym V Gti szukac w takiej kasie
M - Pon 12 Mar, 2007
BARANMC napisał/a: | srodek super ale jak dla mnie z zewnatrz ,bleeeeeeee , najbardziej mnie nowy Type R rozczarował .Wolałbym V Gti szukac w takiej kasie |
Baran, poszukaj sobie nowego typerka w sedania albo nowego cifa Si Coupe na usa...
SI COUPE sliczny , hatch dla mnie za kosmiczny, choc srodek bardzo mi sie podoba.Stara type rka bardzo mi sie podobała
gaugan - Wto 13 Mar, 2007
za ta cene bardzo fajny!
pzdr
CHRZANEK - Wto 13 Mar, 2007
Mnie się podoba
Niemy - Wto 13 Mar, 2007
a mi sie nie podoba bo wyglada jak bulka i nie wiadomo z ktorej strony ja ugryzc
|
|
|