To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Planica - Malysza lotki i Jacobsena - ciotki

Jakarti - Pią 23 Mar, 2007
Temat postu: Planica - Malysza lotki i Jacobsena - ciotki
Bad - i dajemy tutaj :D

mamy trzy konkursy wiec bedzie o czym pogadac :D

[ Dodano: Pią 23 Mar, 2007 ]
musze jeszcze dodac, ze pamietam jak Malysz jeszcze nie wygrywal i sie wszyscy w domu wkurzali po co ja to ogladam :D przez godzine wszyscy skacza i nic sie nie dzieje.. :D a tu ciach i taka niespodzianka :D

Bad-i - Pią 23 Mar, 2007

dokladnie to bylo na konkursie 4 skoczni ;)

dzisiaj drugi razem z Jacobsenem. Czyli o 15:30 beda mega nerwy :552:

mialem na mysli skoki jeszcze w poprzednim wieku :D pod koniec lat 90tych
KonradMK - Pią 23 Mar, 2007

Jaka oglądał skoki jeszcze zanim wynaleziono narty
Anonymous - Pią 23 Mar, 2007

ja tam sie malyszem przestalem podniecac juz dawno, zobaczcie jak on to robi, pelen profi, jedzie skoczy wygra kaske zabierze i do domu, cala polska nerwy a on 500tys do kieszeni, cos tu nie gra ,,

moim zdaniem malysz po skokach powinien w kamerze pomachac swoja lapka i podziekowac za doping jakis usmiech cokolwiek, a tak moim zdaniem ma to gleboko w dupie robi kasiora ,, ponoc jest wart na umowy reklamowe okolo 2mln na rok, malo nie jest ciezko to sobie wybracowal ale naszej sztangistce jakos nie wyszlo i w irlandii smieci zbiera ,, wielka szkoda ,,

nie chodzi o podniecanie.. tylko o ogladanie sportu jakim sa skoki. ogladalem je od zawsze :) (vide wypowiedz Konrada)

tutaj artykul o jego zarobkach http://www.skijumping.pl/news.html?pokaz_news=1601
i dobrze, ze zarabia duzo :) co do machania raczka to czasem mu sie nie dziwie.. widzailem jakis z nim wywiad i mowil, ze np codziennie zajezdzaja mu przed dom autokary... ludzie o 6 rano w niedziele przychodza po autograf.. wiem, ze to cena slawy ale mozna sie zdenerwowac.

Bad-i - Pią 23 Mar, 2007

a ja wlasnie lubie jak on po dobrym skoku podnosi paluszek do gory - nie to co Hanavald ktory doprowadzal mnie do szalu tymi popisami.

prosze o informacje na bierzaco bom w pracy kibluje do pozna a nie mam TV szaisze :551: :555:
dzik - Pią 23 Mar, 2007

Jacobsen fartem odzyskal punkty i ozdrowial, jak sie bal wystartowac w Planicy bo nie mial szans to kolanko bolalo.
Bad-i - Pią 23 Mar, 2007

i skoczyl 225 metrow co jest zyciowym rekordem Adama - boje sie :(

A za to nasza gwiazda Robert Mateja wlasnie wydziabal 178,5 metra (w kwalifikacjach skakal po 198 czy 205 na treningu) - znowu sie spalil :(

KonradMK - Pią 23 Mar, 2007

psychika słaba

No to Adaś prowadzi, Jacobsen 12-sty
szymlorek - Pią 23 Mar, 2007

Mateja powinien ogarnąć slalom gigant bo widać że zjeżdżanie leży wjego naturze :D Małysz jak tak dalej pujdzie to odzyska ten piękny różowy obciślak lidera ;) :D
DeeS - Pią 23 Mar, 2007

No i malyszek pierwszy po I serii :) jacobsen 12 ?:d

[ Dodano: Pią 23 Mar, 2007 ]
1 :) :564:

wygral :D hehehe fajnie :D