saxorulez - Czw 29 Mar, 2007 Temat postu: Antywirusszukam jakeigoś dobrego za free dostępnego
informatycy any help?
dam pomógł.. BaRtO_206GT - Czw 29 Mar, 2007 Ja uzywam dwoch: Ad-Aware SE Personal i Spybot - Search&Destroy. Jeden jest do wirusow a drugi do robakow, trojanow itd.. oba sa do sciagniecia albo ze stronki nowe.pl lub ze stronek producentow www.lavasoft.com i nie pamietam jaka byla do Spybota.. Mysle ze te programi spokojnie daja rade.. jesli chcesz program ktory bedzie monitorowal kompa w polaczeniu z internetem itd przez caly czas to polecam Zone Alarm.. niestety od niedawna na ich stronce jest dostepna jedynie wersja trial..Anonymous - Pią 30 Mar, 2007 u mnie zestaw NOD32(niestety nie jest bezplatny) i AD-Adware strzega system juz od 2 lat bez formatu
Ad-adware z wlaczonym ciaglym monitoringiem nie przepusci zadnego spyware, trojana itpM - Pią 30 Mar, 2007 nod32 i zadzwoń do mnie saxorulez - Pią 30 Mar, 2007 oki..BaRtO_206GT - Pią 30 Mar, 2007 no czyli Ad-Aware.. Poprosze pomogl Anonymous - Pią 30 Mar, 2007 antywirusy darmowy dobry do domowego uzytku avast home , chroni przed probami ataku z netu jest skuteczny
antyspywery adaware zawsze uzywam , porownywalem go z innymi i jest jednym z najskuteczniejszychBaRtO_206GT - Pią 30 Mar, 2007 u mnie jakos avast sie nie sprawdzil DeeS - Pią 30 Mar, 2007 U mnie Avast sie sprawdza . Polecam ;]Anonymous - Pią 30 Mar, 2007 AVAST jako anty - wirus, AD-Aware jako spyboot, Sygate Firewall jako zapora. Oczywiscie SP2 sciagniete i zapora tez chodzi. Nic sie nie przeslizgnie.
P.S. Używam Firefoxa zamiast IE.Anonymous - Pią 30 Mar, 2007 bardzo dobre zestawienie jw. jak uzywam pc tez mam to samo tylko juz bez sygataAnonymous - Pią 30 Mar, 2007 Wspomagam sie czasami Easy-Cleaner'em. Czyszcze cookiesy, historie, i przede wszystkim rejestr.Anonymous - Pią 30 Mar, 2007 z rejestrem uwazaj czasem moze przedobrzyc ale oki , ciastka i historie i tempy z lapy moznaM - Pią 30 Mar, 2007 Najlepszy antywirus to okienkowy linux...
Chyba mam chwilke zeby teraz do niego wrócic Misiek_lbn - Sob 13 Wrz, 2008 odkopuję
przez ok półtora roku używałem ad aware/avast, ale niedawno w pracy usłyszałem że avast spowalnia prace i kompa i neta, więc zainstalowałem NOD32, tyle ze jeszcze kilka dni za free, a później trzeba płacić, a na to ochoty nie mam, więc może macie jeszcze jakieś pomysły poza wspomnianymi powyżej, i poza avastem/NOD32