niestety w tym roczniku nie ma wersji 150 KM (tylko starsze mają, ale osiągi podobno identyczne)Niemy - Pon 02 Kwi, 2007 cos sie potentegowalo z linkiem :570:Misiek_lbn - Pon 02 Kwi, 2007
Cytat:
The vehicle has already been deleted from our DATA cousin.
szajze...KonradMK - Pon 02 Kwi, 2007 poprawioneNiemy - Pon 02 Kwi, 2007 mi sie podobie
zawsze mi sie podobalo
i fajna czarna skurka
ten konkretnie egzemplarz chcesz?Misiek_lbn - Pon 02 Kwi, 2007 Myślę, że IDE może Ci przyprawić tylko kłopotów... śjakoś w pl się te silniki nie sprawdzają...Gotti - Pon 02 Kwi, 2007 babskie to takie.Misiek_lbn - Pon 02 Kwi, 2007 mi się bardziej podoba przód przed liftem, i silnik z przedlifotwego chyba też fajniejszy 206 Gti - Pon 02 Kwi, 2007 bleeBaRtO_206GT - Pon 02 Kwi, 2007 Mnie osobiscie ta furka sie podoba ale jesli chodzi o bude to musi byc to wlasnie ta wersja czyli po lifcie, o wiele fajniejszy przod fajniejsza kiera ale.. ten silnik.. jakbym mial kupowac meganke w coupe to tylko i wylacznie z 2.0 16V 150 kuca.. podobno o wiele fajniej sie zbiera, lepiej pracuje i przede wszystkim mniej awaryjny.. ten silnik IDE cos im nie wyszedl..
Kondziu ogolnie pomysl na samochod jest fajny bo meganka jest wygodna i przyjemnie sie nia jezdzi.. nie jest to moze jakis mega straszny zapier.dalacz ale daje rade KonradMK - Pon 02 Kwi, 2007 no tak ale jak czytam to nie ma po lifcie 150 KM silnika... chyba że coś przeoczyłem. poza tym gdzie ja kupie 140 KM za 20 tys zł po 2000 roku?k-mart - Pon 02 Kwi, 2007 Fajna, mialem chyba ten silnik w scenicu 2.0 16v wnioskujac po mocy :566: Jesli to naprawde ten, to raczej nieproblemowy. 100000km robisz z jedna wymiana oleju
W wersji przed liftem jest F7RA710, czyli jak w willimpcs - Pon 02 Kwi, 2007 nie kupuj z sinikiem ide !!!!!!KonradMK - Pon 02 Kwi, 2007
Gotti napisał/a:
babskie to takie.
nie no zaraz zaczniemy jechać kto ma bardziej babskie auto
[ Dodano: Pon 02 Kwi, 2007 ]
pcs napisał/a:
nie kupuj z sinikiem ide !!!!!!
czyli muszę kupić starszego? qrwa fa chcę nowszy Misiek_lbn - Pon 02 Kwi, 2007 kup starszy po letkim dzwoniku żeby do wymiany był zderzak i maska, i sobie zrobisz lift i zapytaj Free Mana o opinię... z tego co ja wiem, to nawet w ASO często nic nie mogli zrobić z usterkami w IDE... i jak problemy były przed tak i po wizycie... także o to się dowiedz co i jak chyba polskie paliwo im nie smakuje, bo na zachodzie ludzie nie mają problemów...