KonradMK - Czw 05 Kwi, 2007 Temat postu: ćwierć mili dla ćwierć mózgów?http://www.gcnowiny.pl/ap...GION00/70404039Anonymous - Czw 05 Kwi, 2007 Grubo.....Jakarti - Czw 05 Kwi, 2007 widzialem filmik - sami sa sobie winni. trzeba myslec.. normalnie mogli jeszcze stanac po srodku - przeciez tam tez auta nie jada..
ale patrzac z drugiej strony - gdyby np na Modlinie kogos tak maksymalnie ponioslo w lewo to tez by wpadl w kibicow.. i co wtedy? to samo.. pewnie bylby to koniec 1/4KonradMK - Czw 05 Kwi, 2007 tak sobie myślę teraz, że wina leży po stronie organizatora wyłącznie. nie wiem czemu kolesia pociągnęli do odpowiedzialnościJakarti - Czw 05 Kwi, 2007
Cytat:
tak sobie myślę teraz, że wina leży po stronie organizatora wyłącznie
jakiego organizatora??? jak to "nielegalne" bylo KonradMK - Czw 05 Kwi, 2007 ktoś to wymyślił nie?Anonymous - Czw 05 Kwi, 2007 Według przepisów wyscigi na 1/4 mili muszą odbywać sie w miejscach gdzie jest banda odgradzajaca tor od publicznosci.
Nie wiem jak jest na modlinie, ale tam chyba jest jakas mega odległosc od toru, aczkolwiek nie sadze zeby to cos dało.KonradMK - Czw 05 Kwi, 2007 żeby zorganizować tzw. zlot trzeba mieć pozwolenie władz lotniskaJakarti - Czw 05 Kwi, 2007 no ale organizacja a zapodanie pomyslu i zaproszenie ziomkow to nie jest jeszcze zorganizowanie... Konrad chyba rozumiesz roznice..
spotykaja sie ludzie - cos sie dzieje no i trudno.. wypadek. dopiero gdy ktos to zorganizuje, zglosi wladzom, ktore wyraza zgode, zapewni karetki, sretki i toj toje to wtedy bierze odpowiedzialnosc za to co sie dzieje..
[ Dodano: Czw 05 Kwi, 2007 ]
KonradMK napisał/a:
zlot trzeba mieć pozwolenie władz lotniska
a my mamy pozwolenie wladz ulicy na nasze spoty??
poza tym lotnisko jest dawno nieczynne i nikt sie nim nie interesuje..M - Czw 05 Kwi, 2007 boszzz pseudorajdowiec...
ćwierc mozgu dla ćwierć dziennikarzyn...
hieny szukają sensacji... ża-ło-sne
"W tym samym czasie naje.bany pan Edek potrącił panią genowefę ze skutkiem smiertelnym.
Jako że to już nikt nie chce czytac o wypadkach - wiec ta informacja zasilila tylko kroniki policyjne"
Ale za to pseudorajdowiec... toz to sensacja.
Albo ze kobieta urodzila dziecko na klatce schodowej.... taka gruba dziennikarka z polsatu zrobila taki reportarz - prawie jakby wyladowalo ufo.
NO rzygac sie chce z powodu tandety dziennikarskiej w PL... to samo w tefałen oraz michnikowszczyznie...KonradMK - Czw 05 Kwi, 2007 sensacja czy nie, to są ofiary i ktoś musi beknąćM - Czw 05 Kwi, 2007 no to ktos beknie dżizas... jakbys na drodze wjechal w kogos i bylyby ofiary przez Ciebie to tez bys beknal... dzien jak codzien... to sie dzieje codziennie na naszych drogach.
ZA duzo ogladasz mody na sukces KonradMK - Czw 05 Kwi, 2007 nie denerwuj mnie! ja bym po pierwsze doszedł do tego kto to zorganizował, potem bym ewentualnie z braku takowego opierd. ludzi którzy tam stali a dopiero na końcu bym zapytał właściciela tego bolidu czy nic mu się nie stało.Jakarti - Czw 05 Kwi, 2007
KonradMK napisał/a:
sensacja czy nie, to są ofiary i ktoś musi beknąć
przeciez postawiono zarzuty panu Smith'owi.. a to, ze sad je czy prokuratura je odrzucila to ich sprawa..
chociaz... skoro wszystko bylo nielegalne to mozna zrozumiec stanowisko sadu.. wszyscy byli tam na wlasna odpowiedzialnosc.. mogli wziac auto i rozjechac Smith'a wiec dlaczego on mialby za to odpowiadac.
takie zabawy opieraja sie na ludzkim rozsadku.. wiec wszyscy sa sobie winni.M - Czw 05 Kwi, 2007 Ja tam jestem za selekcją naturalna... jak ktos jest głupi to idzie na takie spędy i patrzy jak sie paly gume... to jego brocha...