Anonymous - Pią 20 Kwi, 2007 Temat postu: Film&TV: Najlepsze Czołówki i Tematyheja!
wlasciwie to potrzebuje ale tez z przyjemnosci wrzucam najfajniejsze czołowki seriali TV, tematy z filmow, sama muzyka albo youtube.
MRNA MRNA MISTRZUNIO ale juz w 1szym poscie zdazylem zrobic offtopa chodzilo mi bardziej o tematy z filmow... Bond, Gwiezdne Wojny, Rozowa pantera Misiek_lbn - Pią 20 Kwi, 2007 pierwsza moja myśl po zaobaczeniu tematu to: Drużyna A i MacGyver, ale już mnie ubiegłeś
był też serial "Niebezpieczne ujęcia" (Cover Up), z Bonnie Tyler z Holding for a Hero w czołówce niezłe to było ale nigdzie nie mogę znaleźć tego jakoś
Captain TsubasaRudello - Sob 21 Kwi, 2007 O! przypomnialo mi sie, pamietasz ten serial o takim czarnym super ekstra helikopterze.Jakarti - Sob 21 Kwi, 2007 Night Hawkmichool_vt - Sob 21 Kwi, 2007
Rudecki napisał/a:
O! przypomnialo mi sie, pamietasz ten serial o takim czarnym super ekstra helikopterze.
air-wolf ?? ?? Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 saxorulez mistrzowskie obydwa. Teraz spidermana spiewal michael buble.
KOJAK
starsky & hutch ten fajny temat z organami hammonda, potem james taylor quartett to grali... cos nie moge znalesc.carlose - Sob 21 Kwi, 2007 a bajeczki to pamiętacie
HEMAN !
http://www.youtube.com/watch?v=JEsHUel04dYAnonymous - Sob 21 Kwi, 2007 ej a pamietacie taki serial o jakims mlodym medyku ? ze pisal na jakims atari pamietnik?
[ Dodano: Sob 21 Kwi, 2007 ]
GAUGAN HE MAN!!!1 :DDDDDD
a to moje najbardizej ulubione - nagrywalem sobie odcinki!!! i teraz mi sie przypomnialo!!!! :DDDDD
KOSMICZNY DUCH - SPACE GHOOOOOOOOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdole normalnie sie wzruszylem dzieki gaugan kurwa dzieki HiMenowi mi sie przypomnialo ze cos takiego w ogole bylo carlose - Sob 21 Kwi, 2007 hehe jimek zakręcony jesteś jak butelka zimnej mineralnej przecież to ja napisałem o hemanie a nie GAUGAN :564:Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 THE JETSONS
ja pierdziele kazda postac miala swoja muzyczna wstawke - maly infantylna, corka romantic, bigband, smyczki, ja pierdziele gdzie sie podzialy te czasy gdzie ludziom zalezalo?? ile to kasy kazda taka czolowka, huj, zajebisci muzycy wykonane, super napisane, czaad i Jetsonowie i Kosmiczny duch to sa lata 60te!
[ Dodano: Sob 21 Kwi, 2007 ]
carlose napisał/a:
hehe jimek zakręcony jesteś jak butelka zimnej mineralnej przecież to ja napisałem o hemanie a nie GAUGAN
:wpale: o kurwa co za jełop ze mnie sorry ziom ja pierdole zajaralem sie i zaczalem fantazjowac Dostajesz pochwe w ramach za-dosc-uczynienia, i dzieeeeeeeeeeeki za hiMena -> kosmicznego ducha :one:Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 a miś koralgol ale nie moge znaleźć nic live :548: