HydePark - koncept BMW CS
GOKART - Wto 24 Kwi, 2007 Temat postu: koncept BMW CS http://motoryzacja.interi...depresje,899003
nowy koncept BMW coś w stylu usportowionej limuzyny może bedzie konkurentem dla Mercedesa CLS ale w przeciwieństwie do niego lekko straszy....
Ogólnie brzydal , przerysowany przód i grill , lina boczna całkiem ladna a tył z 6-stki ale sama koncepcja takiego auta fajna
Anonymous - Wto 24 Kwi, 2007
troszke pojechali z pyskiem na wzor nowego lancera - agresywny az strach sie bac
i bardzo muskularny , pewnie walna go na rynek amerykanski
lenny - Wto 24 Kwi, 2007
jamochłon... kijem bym nie tknął....!
taaa jak by Ci przyslali zaproszenie na testowanie auta na zamknietym torze to bys nie pokatowal?
Dariano - Wto 24 Kwi, 2007
Ale chu.jnia z grzybnią :563:
Jak by mi dali takiego do jeżdzenia w ramach promowanie nowego modelu bo bym nie odmówiła oczywiście jak rachunki za paliwo pokrywają :562: :562:
jakby go ktoś nadepnął... mnie się nie widzi te bmw...
szymlorek - Wto 24 Kwi, 2007
Jedno z najbrzydszych aut jakie dano mi było widzieć- w mojej opini jedna pólka z fiatem doblo, sanyonyem udającym mercdesa i kilkoma innymi wynalazkami, wygląda jak dzieło siedmiolatka z lekcji plastyki
M - Wto 24 Kwi, 2007
Mega kupa stylistyczna...
w USA zrobi furore bo tam ludzie nie maja gustu... np bambusy kupią wszystko byle bylo drogie i mialo duze kola jak ich kule.
k-mart - Wto 24 Kwi, 2007
straszna kupa, tak samo jak i cls i rozne podobne
nie wiadomo czy to star trek czy co to wogole ma byc :566:
Anonymous - Śro 25 Kwi, 2007
a mie sie, panie, ta fotografia to podoba... no dokladnie... w kołko golone, kurcze gnaty...
i co z tego ze przod wyglada jak rekin/nosorożec?
M - Śro 25 Kwi, 2007
Ktos ukradł linię z jednego modelu stanga....
Anonymous - Śro 25 Kwi, 2007
prawda jest taka ze kazdy by sie za tym obejrzal jak by to jechalo po ulicy, co tu gadac
i sadze ze i tak zrobilo by wrazenie ,
Dariano - Śro 25 Kwi, 2007
JIMEK napisał/a: |
i co z tego ze przod wyglada jak rekin/nosorożec? |
Przod z profilu tak jakby Nubirą podjezdzał
|
|
|