To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - BMW 325 vs Francuskie padlo, zlom, parch, pazdzierz PUG206GT

BaRtO_206GT - ¦ro 25 Kwi, 2007
Temat postu: BMW 325 vs Francuskie padlo, zlom, parch, pazdzierz PUG206GT
eee... yyy.. yeyeye... to moj pierwszy post wiec chcialem sie przywitac :D hehe...

No wiec tak (nie zaczyna sie zdania od "no wiec" :/ ) dzisiaj ok godz 15 (piekne sloneczko, na temp 25 stopni) na ul Powstancow Slaskich podjezdzam na swiatlach obok czarnego bi em dablju E46 w coupe. Fajne czarniutkie czysciutkie, w srodku brazowe skorki, na seryjnych alu 16-stkach. Charakterystyczna rzecz to podwojna chromowana koncowka wydechu. Podbijamy do tego BMW, z kumplem zaczelismy je ogladac, w srodku 2 typkow. Kierowca spojrzal na nas, na puga i sie usmiechnal z politowaniem.. Nie wiem chcial chyba popisac sie przed kolega albo pokazac jakie to ma super mocne bi em dablju i upokorzyc damski samochod z plastikowa maska a w srodku dwoch gnojkow z postawionymi kolnierzykami i w ciemnych okularkach :D W sumie to nie myslalem o tym zeby sie z nim scigac, stalem sobie spokojnie zadnego trzymania obrotow, przygazowek itd. Zapala sie zolte bmw nic to i ja tez stoje, zielone ruszylismy delikatnie i w tym momencie oboje pelen palik, 1-ka rowno, na 2-ce jego maska byla za moimi tylnymi drzwiami, na 3 byl na wysokosci mojego tylnego zderzaka.. Ja juz odpuscilem zaczalem hamowac a typ przelecial obok mnie pelnym ogniem i zrobil slalom miedzy samochodami... Kumpel mowi ze gosc na starcie mial mega pewna siebie mine,a w momencie wbijania 2 jego szczeka chyba zaklinowala mu gaz :D

ale sie rozpisalem.. Ogolnie to tak: Pug 142 kuce w srodku 2 osoby (ja + kumpel 90kg, otwarte szyby) vs Bi em Dablju Coupe (2 osoby) chyba 325 (na bank nie klekot, z tylu 2 proste rurki chromowane) i na 3 jego przod na moim tylnym zdesiu..

Najsmieszniejsze jest to ze kumpel 5 minut wczesniej powiedzial: "co ten pug tak dzisiaj strasznie ch.ujowo jedzie??"

strick - ¦ro 25 Kwi, 2007

No pięknie Barto :) Nastepny bi em dablju killer :)
BaRtO_206GT - ¦ro 25 Kwi, 2007

Dobra juz wiem ze taki wydech maja 3 modele: 325 192 kuce (7,6 do100), 328 194 kuce (7.4 do 100) i 330 231 (6.9) kucy wiec stawiam ze to bylo 325 i kolo nie ogarnial biegow .. niestety nie mialo zadnych oznaczen :/ dane o osiagach wzialem z zeperfs.com wiec moga odbiegac od rzeczywistosci..
Marek23 - ¦ro 25 Kwi, 2007

Moim 106 nie raz zlałem 325, więc sytuacja jak najbardziej realna. Gratulejszyn...

PS. Kołnierz postawiony w południe? Mi się tak dopiero pod wieczór sam stawia.

carlose - ¦ro 25 Kwi, 2007

i oto kolejny plus lekkiego auta :)

na jakich blachach była ta bejca?

BaRtO_206GT - Czw 26 Kwi, 2007

carlose napisał/a:
i oto kolejny plus lekkiego auta :)

na jakich blachach była ta bejca?

No Pug wazyl ~950kg plus 2 osoby (76 i 90) a bejca ~1500 plus 2 osoby.. ale z drugiej strony roznica w mocy to 40 koni...

Na jakich blachach?? szczerze mowiac nie mam pojecia!!

lenny - Czw 26 Kwi, 2007

BaRtO_206GT napisał/a:
na 2-ce jego maska byla za moimi tylnymi drzwiami

ziom... to ty masz tylne drzwi...!?!?!? heh!

gratulejszyn!

lenny napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
na 2-ce jego maska byla za moimi tylnymi drzwiami

ziom... to ty masz tylne drzwi...!?!?!? heh!

gratulejszyn!

sie gra sie ma :D heheh

mialo byc "za tylem moich drzwi" a raczej "za moimi drzwiami" bo to pierwsze to jakos nie po polskiemu!! czepiasz sie ziom!!! :564:

KonradMK - Czw 26 Kwi, 2007

pięknie Barto, przywróciłe¶ mi wiarę we France Automobile :D
saxorulez - Czw 26 Kwi, 2007

gratki ziom..
ja ostatnio nie mam nic fajnego do killowania..
marazm poprostu

saxorulez napisał/a:
gratki ziom..
ja ostatnio nie mam nic fajnego do killowania..
marazm poprostu

hehee mozemy sie zlapac to bedziesz mogl sobie killowac do woli :P :564:

Jakarti - Czw 26 Kwi, 2007

BaRtO_206GT napisał/a:
otwarte szyby

gdybys zamknal zrobilbys z 6 dlugosci.. Bartek.. amatorka :D kazdy kill jest dobry :)

Jakarti napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
otwarte szyby

gdybys zamknal zrobilbys z 6 dlugosci.. Bartek.. amatorka :D kazdy kill jest dobry :)

6 dlugosci??? Kubus.. prosze Cie.. CONAJMNIEJ Z 10!!! heheheh :P :D a szybki byly w dole bo w sumie nie zamierzalem sie z nim scigac..

Dariano - Czw 26 Kwi, 2007

Ja sie podczepie pod watek z BMW Przd chwilka starcie z E-46 320D Zapewne po jakims wirusie bo zbieral sie ladnie :D i puszczal czarno siwe b±ki

Wyjechalem na test od tlumikarza bo od czasu do czasu wydech stukal mi o podloge.
Po poprawkach wyjechalem na droge jade sobie jade nasluchuje i widze w lusterku 3ke ktora w miare dynamicznie jedzie, jakies zakrety i prosta widze ze zaczyna cisnac to i ja ogien rozpedzilismy sie do jakis 200 praktycznie cvzaly czas taka sama odleglosc sie utrzymywala mowie puszcze go zobacze jak sie zbiera przed nami 2 ostrzejsze zakrety wyprzedzil mnie dojechalismy do zakretow jakis traktorek przed nami i samochod z naprzeciwka.

Ogolnie rolowaniec od dwojki 3ka i 4 do 170-180 minimalnie dla mnie pozniej chwile rowno i tak pozniej od 190 zacza mi odjezdzac ogolnie troche sie zgarbilem :D

Podsumowujac:
-Na cwiartkie dostal by naprawde minimalnie
-Mial mocnego diesla
-Poraz kolejny okazuje sie ze kierowca BMW okazal sie burakiem ( gdy usiadlem mu na zderzaku wtedy przy akcj z traktorem zeby miec rowny start ciolek po chamsku deptal w hamulec zrobil to z premedytacja ze 3 razy ) po calej akcj juz na konec podziekowalem dlugimi i awariami bez odzewu :570:

Niemy - Czw 26 Kwi, 2007

Dariano napisał/a:
ciolek po chamsku deptal w hamulec zrobil to z premedytacja ze 3 razy

bo to jakis malo inteligentny orangutan prowadzil :)

a czym jechales Saxo czy VR6?