Anonymous - Wto 01 Maj, 2007 Temat postu: [M] TeledyskiOstatnio mi sie podoba
Jay Z - Show Me What You Got Moze dlatego ze kumpel sie wlasnie sprowadza do Monaco i juz sie nie moge doczekac az go odwiedze Anonymous - Śro 02 Maj, 2007 ziom ciesze sie ze zalozyles ten temat. mam propozycje wrzucajmy tu linki do fajnych teledyskow (tylko chlopaki wrzucajmy fajne teledynie a nie kicz ala disco polo - do tego sluzy dział HUMOR). wrzucajcie tu dobre tluste rapowe teledyski.
ja ja ja ja ja bede drugi. Nyga jest z poludnia i robi dobrą muze. Michalowi pownno sie spoodbac. załączam probke 3 teledynie. milego sluchania
CUT CHEMIST - what's the altitudeAnonymous - Śro 02 Maj, 2007 no ładnie K - mart dobre gówno juz sie bujam... :564:Anonymous - Śro 02 Maj, 2007
shorti napisał/a:
dobre tluste rapowe teledyski
bez rapowe. Nie mozna byc przyjacielu zamknietym na swiat przyjacielu wrzucamy ogolnie fajna muze w fajnej obrobce, a jak sa jeszcze fajne fury to tymbardziej (wiadomo ze rapu bedzie duzo)Anonymous - Śro 02 Maj, 2007
PS. I PROSZE WRZUCAJMY NAZWY I WYKONAWCOW A NIE SAME LINKI
[ Dodano: Sro 02 Maj, 2007 ] Beyonce feat. Jay Z - Deja vu
to Numer ktory wyprodukowal gigant Rodney Jerkins mistrzunio. Robil najwiecej za czasow jak producentow sie nie lansowalo tak jak dzisiaj pharell i timbaland
Zeby nie wklejac kazdego pojednyczo to Hype Williams najlepszy rezyser klipow, kazdy znajdzie cos dla siebie k-mart - Śro 02 Maj, 2007 Jesli ma byc rap z samochodami, to:
a teraz polskie klimaty, gole klaty i baltyckie morie czyli Russian Boys - Dziewczonk
http://www.youtube.com/wa...related&search=Anonymous - Śro 02 Maj, 2007 PISAC WYKONAWCE I TYTUL!Michał - Śro 02 Maj, 2007 niezle niezle
niektórych kawałków nie znałem, naprawde tłuste pete rock i ghostface killah.
a znacie jakieś klasyki hh ? criss cross i jeszcze starsze ( w ten deseń )k-mart - Śro 02 Maj, 2007 zbyt duzo klasykow hh nie znam, same takie na ktorych dorastalem, obecnie rozwoju hh wogole nie sledze
Z dawnych czasow zapamietalem: