ps - Pią 04 Maj, 2007 Temat postu: PIMP my NICKwczoraj wieczorową porą, gdy spacerowałem z moją lubą po placu Trzech Krzyży, pozwoliłem sobie usłyszeć bulgot na miarę co najmniej V12 Patrzę i mówię: "O, Jakarti!". Na co Olga: "A skąd ta ksywka - Jakarti??"....
No właśnie - użytowniku - wyjaśnij genezę swojego nick'a:
PS
Szczególnie interesuje mnie odpowiedź użytkownika o nicku "Michał" Michał - Pią 04 Maj, 2007 Dobre !!
1. psvts = ps (inicjały) + vts (wersja saxo)
2. Michał = ...... hmmmmmmmmmm heheheh
3.Michał - Pią 04 Maj, 2007 hahahahah dopiero teraz doczytałem edit Anonymous - Pią 04 Maj, 2007 1. psvts = ps (inicjały) + vts (wersja saxo)
3. shorti = ziom mnie tak nazwał i tak zostalo bo kuuu rwa jestem niski heheCHRZANEK - Pią 04 Maj, 2007 1. psvts = ps (inicjały) + vts (wersja saxo)
3. CHRZANEK = od nazwiska Chrzanowski
4.mi - Pią 04 Maj, 2007 1. psvts = ps (inicjały) + vts (wersja saxo)
4.Mi = ...chał
5.206 Gti - Pią 04 Maj, 2007 206 Gti - takie mam auto .. :564:dzik - Pią 04 Maj, 2007 1. psvts = ps (inicjały) + vts (wersja saxo)
4.Mi = ...chał
5. dzik - w podstawowce sie przyjelo i zostaloAnonymous - Pią 04 Maj, 2007 1. psvts = ps (inicjały) + vts (wersja saxo)
3. shorti = ziom mnie tak nazwał i tak zostalo bo kuuu rwa jestem niski hehe
4. CHRZANEK = od nazwiska Chrzanowski
5.Mi = ...chał
6. dzik - w podstawowce sie przyjelo i zostalo
Chrzanek prosze sie nie wciskac CHRZANEK - Pią 04 Maj, 2007
shorti napisał/a:
1. psvts = ps (inicjały) + vts (wersja saxo)
5.Mi = ...chał
Chrzanek prosze sie nie wciskac
OK - blyeś szybszy - wiadomo skąd ta ksywa Anonymous - Pią 04 Maj, 2007 1. psvts = ps (inicjały) + vts (wersja saxo)
5.Mi = ...chał
7. tommi - w 1996 roku ciagle gadalem o rajdach a akurat wtedy Tommi Mäkinen zostal mistrzem swiata a ja na imie mam Tomek i tak jakos kumple to polaczylik-mart - Pią 04 Maj, 2007 1. psvts = ps (inicjały) + vts (wersja saxo)
5.Mi = ...chał
7. tommi - w 1996 roku ciagle gadalem o rajdach a akurat wtedy Tommi Mäkinen zostal mistrzem swiata a ja na imie mam Tomek i tak jakos kumple to polaczyli
8. k-mart - Kolasa Marcin (w CH martin ), a jednym z ulubionych zawodnikow z NBA jest Kenyon Martin o ksywie "k-mart" ktora sie zainspirowalem strick - Pią 04 Maj, 2007 1. psvts = ps (inicjały) + vts (wersja saxo)
5.Mi = ...chał
7. tommi - w 1996 roku ciagle gadalem o rajdach a akurat wtedy Tommi Mäkinen zostal mistrzem swiata a ja na imie mam Tomek i tak jakos kumple to polaczyli
8. k-mart - Kolasa Marcin (w CH martin ), a jednym z ulubionych zawodnikow z NBA jest Kenyon Martin o ksywie "k-mart" ktora sie zainspirowalem
9.strick to prawie jak stick, czyli Pat(r)yk w liceum jednemu kolesiowi sie nudziło i tak zostało DeeS - Pią 04 Maj, 2007 1. psvts = ps (inicjały) + vts (wersja saxo)
5.Mi = ...chał
8. k-mart - Kolasa Marcin (w CH martin ), a jednym z ulubionych zawodnikow z NBA jest Kenyon Martin o ksywie "k-mart" ktora sie zainspirowalem
9.strick to prawie jak stick, czyli Pat(r)yk w liceum jednemu kolesiowi sie nudziło i tak zostało
10. DeeS - na klawiaturze D i S jest kolo siebie wiec czytajac po polsku DS wychodzi De eS. A to dlatego ze za czasow kiedy internet dopiero powstawal tzn ze zaczynalem z nim przygode siec osiedlowa itp Kumpel ma HG (HaGie a jeszce inny Jk ) Jakarti - Pią 04 Maj, 2007 Jakarti - JAKub ARTur Ignaczak od wielu lat...