podobno jest bez poduszek już ale zrobione i jeździJakarti - Wto 08 Maj, 2007 musi marnie wygladac skoro nie ma fotek..KonradMK - Wto 08 Maj, 2007 nie wiem, gadałem z typem, jest to civic type S więc warto chyba zobaczyćszymlorek - Wto 08 Maj, 2007 Kondziu powiem tak szczeże od siebie- jak chcesz kupić auto które nie ma poduch to walić wizualne sprawy - pierwsze co to leć na geometrie później dopiero oglądaj blachy następnie miernik w łapke badając grubość lakieru. Poduchy jak sam wiesz od tak same nie wyskakują KonradMK - Wto 08 Maj, 2007 zgadza się dlatego poprosiłem o pomoc, bo może nie warto w ogóle jechać do Krakamichool_vt - Wto 08 Maj, 2007 yyy no ten, ja moge obejrzec zaraz zadzwonie do koleciamichool_vt - Wto 08 Maj, 2007 auto stoi w ktoryms komisie na zakopiance (pierwszy po zjezdzie z obwodnicy)
koles juz spuszczał z ceny...
komis pewnie do 18 wiec dzis sie nie wyrobie, sorry, jutro sprobuje
walony z przodu, brak poduszek, koles jezdzi tym od 2,5 roku, serwisowany w honda krezel, regulowana koni, jak sobie cos przypomnie to dopisze Loko - Wto 08 Maj, 2007 Jakbys sie do piatku nie wybral, to w piatek moge z Toba podskoczy pokatowac vti
A jak nie to jezeli to naprawde jest type-s
To powinien miec nakladki na reflektory z przodu, we wnerzu skozane fotele z napisami type-s, alo taka inna tapicerke niz zwykle w vti, dywaniki tez z napisami, ciemne szyby z tylu, felgi oz, dokladke pod zderzak z przodu no i naklejki type-s na masce i przy tylnych nadkolach, ale tego pewnie nie ma jak jest malowany.qbus - Wto 08 Maj, 2007 w ktorym komisie? jak cos to moge tam podbic jutro z kumplem z pracy ogladnac go co z nim i jak, zalezy o ktorej skonczymy, dajcie znac dokladnie w ktorym komisie to mi da rozeznanie czy dam rade sie rozgladnac czy nie.KonradMK - Śro 09 Maj, 2007 o i widzę piękny odzew! dzięki chłopaki, jesteście kochani Jakarti - Śro 09 Maj, 2007 dowiedz sie konrad w ktorym komisie to chlopaki zajrza, a tak to nawet nie wiedza gdzie stoi furaKonradMK - Śro 09 Maj, 2007 ok zadzwonię i zapytammichool_vt - Śro 09 Maj, 2007 nie dowie sie w ktorym komisie bo wlasciciel nie wie jak sie nazywa ani jaki tam jest adres
podjade jak tylko troche przetrzezwieje, wczoraj odpadlem pierwszy...Jakarti - Śro 09 Maj, 2007 o kurwa michool_vt - Śro 09 Maj, 2007 wlasciciel powiedzial mi tylko tyle , stoi w komisie na zakopiance (pierwszy po zjezdzie z obwodnicy)