k-mart - Pon 30 Sty, 2006 Temat postu: sprzedam: R5 gtt / R19 16v / R21 turbo quadra / clio 1.8 16vJak w temacie: chyba czas sie pozbyc tego, czego i tak nigdy nie zrobie.
Samochody sa do roboty, jedne mniej drugie wiecej.
p.s. do r5 gtt dochodzi duzo gratow zapasowych KonradMK - Pon 30 Sty, 2006 kusisz nie powiem, wszystkie te furki to świetne zabawki, a ja uwielbiam złom. tylko czy znowu się pakować w remonty? Echhh wrzuciłbyś parę fotek tych furek k-mart - Pon 30 Sty, 2006 na weekend jade do domu, poprzestawiam je troche by byl dostep i zrobie fotki! Na kompie mam tylko te:
Anonymous - Pon 30 Sty, 2006 Napisz na priv ile chcesz za Clio i co jest w nim do roboty ?Anonymous - Pon 30 Sty, 2006 k-mart ja poproszę o dokładnie taką samą wiadomość jak kolega 44FG
Pozdrawiam!Dariano - Pon 30 Sty, 2006 Tez poprosze taka sama informacje co koledzy:)saxorulez - Pon 30 Sty, 2006 kolekcjonerzy sie znależli... :570:KonradMK - Pon 30 Sty, 2006 no dobra robimy aukcję a na poważnie to napisz ile możesz o furkach, może uda się je opchnąć sobie albo komuś Anonymous - Pon 30 Sty, 2006 Proszę pamiętać o tym kto był pierwszy k-mart - Pon 30 Sty, 2006 Napisze tu dla wszystkich, bo i tak kazdemu bym to samo napisal
rok 91 albo 92 (nie pamietam), mimo duzego przebiegu (chyba) 250'000km technicznie wszystko cacy. duzo nim nie jezdzilem, najwiekszy dystans 100km (ze szrotu do domu), tak to raz na jakis czas by nie wyjsc z wprawy Technicznie dobry, silnik ladnie sie kreci tak jak powinien kazdy 1.8 16, skrzynia/sprzeglo ladnie wszystko wchodzi, prowadzi sie prosciutko.
Co do wad: rdza przy tylnych nadkolach, przednia sciana byla wstawiana. Chyba ktos sie nim wczesniej troche scigal, bo na masce i zderzaku ma dziury od galanterii halogenow. W srodku duzo brudu w dywaniku , sporo trzeba czyscic.
Pod maska seria ale odpycha sie bardzo ladnie Obnizony na jakis tam sprezynkach o 30mm, tlumik devil co do reszty wydechu nie wiem. Opony nowki zima 195/50/15.
Nie wiem ile to jest w PL warte, tu u mnie na bank jakies 2800zl.... Sprawdze dokladnie jak bede u siebie co i jak z tym furakiem.
[ Dodano: Pon 30 Sty, 2006 ]
Co do r5 gtt, pisalem w pimp my ride w temacie juniek'a; cos okolo 4200-4500zl.
To czerwone R19 16v na zdjeciu jakies grosze, 1500zl, bo nikt nie wie co mu jest..poprostu nie pali.
Ale pozbyl bym sie chetnie swojej bialej (jest na pimp my ride) 2000zl.
Mam jeszcze w PL piekna R19 16v, rok 93, druga faza niebieski-met w stanie prawie idealnym, ale 4-drzwi
R21 turbo 4x4: sprzeglo do wymiany (moze da sie je naprawic), oprocz tego jest w pieknym stanie! Cena ?Michał - Pon 30 Sty, 2006 Moze komis otworzysz tyle tego maszk-mart - Pon 30 Sty, 2006 musze sie w koncu tego pozbyc (chociaz mnie serce boli) . budzet jako student mam bardzo krotki a cala kase pakuje albo w rower albo w jakies furaki, to choroba!....jest tego jeszcze sporo wiecej, tak sie nazbieralo.... :572:Anonymous - Wto 31 Sty, 2006 Cholera, szkoda, że nie Williams...KonradMK - Wto 31 Sty, 2006 tak to jest, chciałoby się wszystkie odremontować ale to renault i ciągle coś się sypie, niestety. fajne furaki.Dariano - Wto 31 Sty, 2006 R5 Alpine jest do sprzedania jak ktos szuka ogloszenie z nowego WRC 1984r z tego co tu napisane to chyba prewet troche bo i turbo nie ma i blacha nie za bogata dorzuca drugi silnik skrzynie przewody do turbo jakies kola i 5L nowego oleju A wszystko za jedyne 700zlych