Bad-i - Czw 10 Maj, 2007 Temat postu: loga trzech firmwitam,
tak jak w temacie mam problem i prosze o pomoc.
Chodzi mianowicie o ten samochod:
oraz loga firm znajdujace sie pod lustrkiem czy tez obok numeru startowego.
Znalazlem pierwsze 5 - ale niestety potrzebuje linki do stron lub jakichkolwiek innych informacji zwiazanych z tymi firmami.
Z gory bardzo dziekuje za pomoc.
Misiek_lbn - Czw 10 Maj, 2007 coś mi obrazka nie znalazło :566:Jakarti - Czw 10 Maj, 2007 Bad-i - link nie dzialaMisiek_lbn - Czw 10 Maj, 2007 właśnie to napisałem spamerze BaRtO_206GT - Czw 10 Maj, 2007 Facom.. Moja konkurencja, wrrr.. Polskie przedstawicielstwo: www.facom.pl lub www.facom.com/www.facom.fr . Jakbys potrzebowal wiecej jakis info to daj znac moze cos bede wiedzial..Bad-i - Czw 10 Maj, 2007 cos popierniczylem a chodzi o ten samochod
clickNiemy - Czw 10 Maj, 2007 Facom? robia zajebiste narzedzia!
nawet ASO citroena ich uzywa
naprawde godne polecenialenny - Czw 10 Maj, 2007 Bad i - ty jesteś nawiedzony człowieku....
tak trzymaj!:]Grzesiek VTS - Czw 10 Maj, 2007 Dokładnie
Mam parenascie taki narzedzi idealn sprawa ale cena jest masakryczna cena =jakosc proste Jakarti - Czw 10 Maj, 2007
Bad-i napisał/a:
Facom? robia zajebiste narzedzia!
nawet ASO citroena ich uzywa
naprawde godne polecenia
nie mowcie tak!!!!!! od dzisiaj i nie od dzisiaj narzedzia Bartka sa o niebo lepsze!!! sprawdzilem!!! widzialem !!! FAcom przeszedl juz do lamusa!!! dzwoncie do Bartka po nowe narzedzia!!! BaRtO_206GT - Czw 10 Maj, 2007 To jesli tak sie zachwycacie Facom'em to ja jestem Wam w stanie zaproponowac narzedzia lepszej jakosci i w nizszych cenach!
sorry za O/TNiemy - Czw 10 Maj, 2007 rozumie Bad-i ze szukasz sponsorow na nowy silnik co? Bad-i - Czw 10 Maj, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
sorry za O/T
dokładnie
Rozumiem ze reklama dzwignia handlu ale bez przesady Bad-i - Czw 10 Maj, 2007
Niemy napisał/a:
rozumie Bad-i ze szukasz sponsorow na nowy silnik co?
he he nie interesuj sie tyle bo kociej mordy dostaniesz
A tak powaznie to jeszcze troche cierpliwosci - cześć czesci juz jedzie.Niemy - Czw 10 Maj, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
To jesli tak sie zachwycacie Facom'em to ja jestem Wam w stanie zaproponowac narzedzia lepszej jakosci i w nizszych cenach!
sorry za O/T
no to Barto zakladaj jakis temat i probuj nas przekonac bo pierwszy raz slysze o 'Twoich' narzedziach, a Facom'a juz nie raz sprawdzalem i zawsze bylo git