HydePark - NIekończące sie pomysły aporpos auta na zime
Anonymous - Czw 10 Maj, 2007 Temat postu: NIekończące sie pomysły aporpos auta na zimeI znowu wojana w mojej glowie woja :570:
zadzwonil do mnie kolega ze ma dla mnie Audi 90 2.3 quattro
cena ok 8k stan auta mozna by powiedziec SUPE EKSTRA - od kolekcjonera
czekam do nast tyg jak czlowiek wroci z niemiec i siadamy i negocjujemy :556:
zaluje tylko,ze to nie coupe
a jest takie albe bez ABT i zielone chyba
jakies opinie ?KonradMK - Czw 10 Maj, 2007 strasznie usiadł przy starcie, amory do wyrzutu saxorulez - Czw 10 Maj, 2007 troche dziwnie.. to taki youngtimer. a one mi średnio lezą.KonradMK - Czw 10 Maj, 2007 niby nie stary a wygląda jak by miał 120 lat... no ale to dojczewagen k-mart - Czw 10 Maj, 2007 sa ladniejsze modele starszych audi, ja bym odpuscil GOKART - Czw 10 Maj, 2007 szkoda że nie coupe'jka bo sedan wogóle mi nie podchodzi.
Silnik 2.3 l 5-garowy trochę wachy wpieprza ale za to zacnie gada z tym że w tym wieku wtrysk K-jetronik powinien już być lekko zajechany a w kraju jest może z jeden magik który to ożywi ps - Czw 10 Maj, 2007 Mi się podoba.... Kumpel miał taki wynalazek. Totalnie wybebeszył, wstawił kubły i jakąś prostą klatę. Chciał jakoś mocniej dłubać, ale nie mógł dojść do porozumienia z motorem. Pobawił się trochę i sprzedał. 4napęd, dość lekka buda, zabawa przednia
Aaaa własnie GOKART - on miał kupete..k-mart - Czw 10 Maj, 2007 Ja bym szukal czegos takiego:
przydatny w zimie! KonradMK - Czw 10 Maj, 2007 o jaaaa ale brzydal, dojcze tunning to co lubię!szymlorek - Czw 10 Maj, 2007 Za 8k myśle że spokojnie kupisz teraz Coupete która jest imho megafajnym samochodem no i przynajmniej generacje nowszym niż to ze zdjęcia na dupowóz na zimę jak znalazł Anonymous - Czw 10 Maj, 2007 wszystko pieknie ładnie ale coupe za 8k nie ma opcji dosstac .... a tutaj chodzi o 4WD.
poza tym spokojnie mozna tam upchnać 2.2T s S2 :572:
co do stanu to jak juz pisalem jest przyzwoity - nie jak FC
poza tym sedan to takie cicho ciemne auto były ewentualnie
psvts napisał/a:
zabawa przednia
..
zabawa na 4 łapy
K-mart - jakbym mial z 80tys euro to moze bym sobie postawil w garazu obok m.in. 22b i Integrale Misiek_lbn - Czw 10 Maj, 2007 http://video.google.pl/vi...7272481&q=drift
bierz i działaj :562:Anonymous - Czw 10 Maj, 2007 2.2 TURBO o tym mysle o tym mówie nox - Czw 10 Maj, 2007
Marcel 08 napisał/a:
Piękne jest Anonymous - Pon 14 Maj, 2007 jutro jeszcze bede oglądał 205 GTi 1.9
bedzie na tor, bedzie do kjs'ów
ale jeszcze Audi nie oglądałem ... krecą mnie te 4łapy, ale ..... zobaczymy