To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Fajne dupy z GRONA

KonradMK - Czw 17 Maj, 2007
Temat postu: Fajne dupy z GRONA
Otwieram temat bo jest potencjał - fajne laski i ich namiary :D szukamy suczek do fanklubu HH.ORG

http://grono.net/gallery/2894291/2/

lubię
"bawić sie z moją Cnotą:P
balsamować się- czekoladowym balsamem:)
lody czekoladowe- i smietankowe "

dla mnie WOW :D

qbus - Czw 17 Maj, 2007

fajna bomba ale pewnie trzeba byc na gronie co by to grono przegladac or something lajk to :) enywej es is zeit fur reich, wir mussen die juden... nie to forum. pozdrawiam.

sorry ale 1 raz w tym miesiacu wrocilem do domu przed 18 i mam kurewsko dobry humor :)

to jak to? nie ma cię na gronie? hehehe no to nie wiesz jaki ładny kapelusz ma dariano :D
M - Czw 17 Maj, 2007

ojezu to to zwykle wiadro na nasionka.... zadna tam kobieta.

nie wiem czemu tak uważasz, to że nie ma obwisłych cyców, brudu pod paznokciem i gęby wiejskiej dziewoi nie oznacza że nie może rodzić dzieci-patriotów, obywateli, nas Polaków! :D
M - Czw 17 Maj, 2007

nie moze bo nigdy nie zajdzie w ciaze bo zycie jest takie piekne :)
CHRZANEK - Czw 17 Maj, 2007

eM napisał/a:
ojezu to to zwykle wiadro na nasionka.... zadna tam kobieta.

W sensie że zlew ;)

ee tam czasy się zmieniają i dupy teraz są inne ale na każdą przyjdzie pora :)
M - Czw 17 Maj, 2007

I to juz nie chodzi ze sie czepian o topic po prostu jest na gronie duzo wiecej ladnych kobiet ktore moznaby tu pokazac a nie jakies tlenione zdziry ktore sie obnazaja przed calym swiatem :)
Jestem za tym tematem zeby byl. Wszyscy lubimy ladne kobiety.

zgadzam się z tobą, ale nie do końca :)
M - Czw 17 Maj, 2007

To dobrze, bo bym pomyslal ze mi wazelinujesz :D :D :D
szymlorek - Czw 17 Maj, 2007

Brzydka nie jest, niemniej jednak profil gronowicza nie zostawia złudzeń- "krejzolka" :D
Marek23 - Czw 17 Maj, 2007

Mieszka ode mnie 15 km i uwielbia jeździć na snowboardzie. Chyba coś jej napiszę...
saxorulez - Czw 17 Maj, 2007

dla mnie ta panna to sciema
nabieracie sie jak trzeba

zobaczcie na foty ze szkoly i to co ejst napiasne na tablicy.. nie wyglada mi to na Polska szkole
a fotki w klubach tez jakies takie malo Polskie
oraz zdjecia - nazwijmy to z neighbourhood (czy jak to tam sie pisze) tez malo Polskie domki szeregowe

Marek23 - Czw 17 Maj, 2007

Nie załamuj mnie, bo juz zaczepniak poszedł... Może jest opór nadziana i tyle. Fakt, że jak ma taką pasję snowboardową, to siłą rzeczy musiałbym już ja znać. Zobaczymy czy i co odpisze.

PS. Te forum jest prześmieszne. Czuję sie prawie jakbym siedział z wami w knajpie i rozmawiał o życiu.