KonradMK - Czw 17 Maj, 2007 Temat postu: Fajne dupy z GRONAOtwieram temat bo jest potencjał - fajne laski i ich namiary szukamy suczek do fanklubu HH.ORG
lubię
"bawić sie z moją Cnotą:P
balsamować się- czekoladowym balsamem:)
lody czekoladowe- i smietankowe "
dla mnie WOW qbus - Czw 17 Maj, 2007 fajna bomba ale pewnie trzeba byc na gronie co by to grono przegladac or something lajk to enywej es is zeit fur reich, wir mussen die juden... nie to forum. pozdrawiam.
sorry ale 1 raz w tym miesiacu wrocilem do domu przed 18 i mam kurewsko dobry humor KonradMK - Czw 17 Maj, 2007 to jak to? nie ma cię na gronie? hehehe no to nie wiesz jaki ładny kapelusz ma dariano M - Czw 17 Maj, 2007 ojezu to to zwykle wiadro na nasionka.... zadna tam kobieta.KonradMK - Czw 17 Maj, 2007 nie wiem czemu tak uważasz, to że nie ma obwisłych cyców, brudu pod paznokciem i gęby wiejskiej dziewoi nie oznacza że nie może rodzić dzieci-patriotów, obywateli, nas Polaków! M - Czw 17 Maj, 2007 nie moze bo nigdy nie zajdzie w ciaze bo zycie jest takie piekne CHRZANEK - Czw 17 Maj, 2007
eM napisał/a:
ojezu to to zwykle wiadro na nasionka.... zadna tam kobieta.
W sensie że zlew KonradMK - Czw 17 Maj, 2007 ee tam czasy się zmieniają i dupy teraz są inne ale na każdą przyjdzie pora M - Czw 17 Maj, 2007 I to juz nie chodzi ze sie czepian o topic po prostu jest na gronie duzo wiecej ladnych kobiet ktore moznaby tu pokazac a nie jakies tlenione zdziry ktore sie obnazaja przed calym swiatem
Jestem za tym tematem zeby byl. Wszyscy lubimy ladne kobiety.KonradMK - Czw 17 Maj, 2007 zgadzam się z tobą, ale nie do końca M - Czw 17 Maj, 2007 To dobrze, bo bym pomyslal ze mi wazelinujesz szymlorek - Czw 17 Maj, 2007 Brzydka nie jest, niemniej jednak profil gronowicza nie zostawia złudzeń- "krejzolka" Marek23 - Czw 17 Maj, 2007 Mieszka ode mnie 15 km i uwielbia jeździć na snowboardzie. Chyba coś jej napiszę...saxorulez - Czw 17 Maj, 2007 dla mnie ta panna to sciema
nabieracie sie jak trzeba
zobaczcie na foty ze szkoly i to co ejst napiasne na tablicy.. nie wyglada mi to na Polska szkole
a fotki w klubach tez jakies takie malo Polskie
oraz zdjecia - nazwijmy to z neighbourhood (czy jak to tam sie pisze) tez malo Polskie domki szeregoweMarek23 - Czw 17 Maj, 2007 Nie załamuj mnie, bo juz zaczepniak poszedł... Może jest opór nadziana i tyle. Fakt, że jak ma taką pasję snowboardową, to siłą rzeczy musiałbym już ja znać. Zobaczymy czy i co odpisze.
PS. Te forum jest prześmieszne. Czuję sie prawie jakbym siedział z wami w knajpie i rozmawiał o życiu.