To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - F1 SHOW 2-3 czerwca

nox - Sob 19 Maj, 2007
Temat postu: F1 SHOW 2-3 czerwca
F1 SHOW

ING Renault F1 Roadshow to Formuła 1 u Twoich drzwi! Po raz pierwszy w Polsce! Warszawa 2-3 czerwca! Przyjdź, zobacz przejazd prawdziwego bolidu Formuły 1 ulicami miasta i spotkaj się z kierowcami zespołu ING Renault F1 Team, którzy specjalnie z tej okazji przyjadą do naszego kraju.

Warszawa jest jednym z zaledwie sześciu miast na świecie, w którym zaplanowano uliczne pokazy w 2007 roku. Udało się to dzięki determinacji Renault, zaangażowaniu władz miasta, które jest gospodarzem przedsięwzięcia i objęło honorowy patronat nad wydarzeniem oraz wsparciu sponsorów, jakimi są ING i ELF.

Bolid F1 będzie jeździł w niedzielę (3 czerwca) Wybrzeżem Kościuszkowskim i Mostem Świętokrzyskim. Za kierownicą bolidu zasiądzie Heikki Kovalainen, wschodząca gwiazda Formuły 1. Przed pokazem nastąpi parada kierowców zespołu Renault w samochodzie odkrytym. Będzie to niepowtarzalna okazja na zobaczenie gwiazd F1 z bliska! Przed przejazdem bolidu odbędzie się wielka parada samochodów wyścigowych, rajdowych i osobowych. Ale to nie wszystko! Wielkie świętowanie rozpocznie się już w sobotę (2 czerwca) od godz. 12.00 w specjalnie wybudowanym miasteczku Formuły 1 na tyłach Biblioteki Uniwersyteckiej.

Miasteczko będzie miejscem licznych atrakcji związanych z F1 i nie tylko. W piknikowej atmosferze będzie można sprawdzić swój refleks na symulatorach F1 (sprowadzonych z Francji), poznać historię F1, oglądając specjalny seans w kinie, potwierdzić swoje umiejętności prowadzenia samochodu pod okiem instruktorów Szkoły Jazdy Renault, wejść w strefę bezpieczeństwa Renault i zobaczyć jakie możliwości niesie ze sobą multimedialny program edukacyjny „Bezpieczeństwo dla wszystkich”, skierowany do dzieci i do rodziców. Nie zabraknie też konkursów wiedzy na temat Formuły 1, w których będzie można zdobyć ciekawe nagrody.

Anonymous - Nie 20 Maj, 2007

tak tak tak, tylko jestem ciekawy jak pokona polskie proste drogi ....
anjas - Nie 20 Maj, 2007

Marcel 08 napisał/a:
tak tak tak, tylko jestem ciekawy jak pokona polskie proste drogi ....

przewiozą go na lawecie :)

KonradMK - Pon 21 Maj, 2007
Temat postu: Re: F1 SHOW 2-3 czerwca
nox napisał/a:
Przyjdź, zobacz przejazd prawdziwego bolidu Formuły 1 ulicami miasta

"Proszę państwa oto jedzie..."

ZIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM

0,5 sek później...

"Widzieli państwo wspaniały bolid formuły 1..."

saxorulez - Pon 21 Maj, 2007

ja ide zobaczyć...
tylko jak to połączyć z wypadem na tor ???

anjas - Pon 21 Maj, 2007

ja też idę... Udało mi się nawet namówić żonę, więc przyjemne z pożytecznym :)
nox - Pon 21 Maj, 2007

i ja najprawdopodobniej będe z ziomkami :)
206 Gti - Pon 21 Maj, 2007

saxorulez napisał/a:
tylko jak to połączyć z wypadem na tor ???

2 idziesz na Formułe ...

3 Jedziesz na Tor :)

qbus - Nie 27 Maj, 2007

uwaga! na tej imprezie gosciem renault ma byc sam ragnotti, ma strzelic pare konkretnych sztuczek na szosie, jeszcze nie wiadomo czym, byly plany na sciagniecie r5 maxi :D
Anonymous - Nie 27 Maj, 2007

moj brachol zalapal sie na vipa :) beda foty :)
106 - Nie 27 Maj, 2007

moze bad-i pokaze sie ze swoim cudem :)
Maciek - Śro 06 Cze, 2007

Kilka fotek. Niestety nie było zbyt dobrych miejsc żeby coś postrzelać jakieś foty.

do końca nie dotrwałem :/

Misiek_lbn - Śro 06 Cze, 2007

i co robił Ragnotti :?:
r26rulez - Śro 05 Mar, 2008

odgrzewam kotleta :D

przegladajac zdjecia na kompie znalazlem kilka zdjec

Rudello - Śro 05 Mar, 2008

r26rulez napisał/a:
przegladajac zdjecia na kompie znalazlem kilka zdjec

ja widze jedno :P