HydePark - nie jest latwo w UK
Anonymous - Śro 23 Maj, 2007 Temat postu: nie jest latwo w UK http://wiadomosci.gazeta....77,4155185.html
szkoda ze nie trafili na lepiej bijacych sie polaczkow to by tym lalusiom naklepali
ale zobaczcie jaka jest szybka interwencja!!!!! szok 1,5min bez wzywania
Misiek_lbn - Śro 23 Maj, 2007
jak ja byłem w IE to też działo się czasami PL vs. IE...
tyle że sporo osó z PL było ochroniarzami na dyskotekach, i każdy z nich trenował jakieś sporty walki w PL, i sporo osób z budowy, więc łapy mieli powyrabiane, i jak trafił takiego Irysa, to 1:0 i koniec...
ale ogólnie był motyw 40 polaków na ponad 60 Irysów, i jakoś musieli się przyzwyczaić do obecności polaków
gdzie się Polak nie pojawi to coś się dzieje
KonradMK - Śro 23 Maj, 2007
w szkocji w hotelu jak była akcja Polacy-RPA to zanim pięści dosięgnęły nosów już policja stała pod drzwiami
a propos tego filmu to widać że ten drugi zupełnie zgłupiał bo jak kumpel dostał w japę (po wiejsku zresztą) to ten stał i nic. czysto pijacka akcja, szkoda tylko że nasi się nie spisali
ładny ten pierwszy z lewej
anjas - Śro 23 Maj, 2007
KonradMK napisał/a: | ładny ten pierwszy z lewej |
typowy angol...
nox - Śro 23 Maj, 2007
znam paru podobnych Polaków
Niemy - Śro 23 Maj, 2007
oni albo tak najebani byli albo takie leszcze
kumpel mieszka w Irlandi teraz i mowi ze takie akcje to normalka
ostatnio wyskoczylo na nich kilkunastu iroli,a ich bylo 5 Polakow, w tym 3 wielkich, tepych koksow
pozniej sie ciezko tlumaczyli policji ze to ich napadnieto
M - Śro 23 Maj, 2007
A co wy w gazecie wyborczej chcieliscie przeczytac ze Polacy komus wj.ebali za granicą?
No fu.ckin' way
k-mart - Śro 23 Maj, 2007
szkoda ze dostali
Co prawda w CH jestem jednym z nielicznych polakow, ale z tej strony JAK TRZEBA, prezentuje nas z najmocniejszej strony
M - Śro 23 Maj, 2007
znaczy ze tam same pipki są?
k-mart - Śro 23 Maj, 2007
nie tylko, jest mnostwo agresywnych sukinkotow z eks-jugoslawii, albania, serbia itd..
moze kiedys wkleje fotki wyniku "me vs. 8 albanczykow"... nie bylo wesolo
|
|
|