k-mart - Śro 23 Maj, 2007 Temat postu: dylemat: R vs. GTBy sprawa byla jasna:
Nie, nie kupilem sobie kapelusza i nie rozstaje sie z hothatchami, williams i jakies R5 zawsze beda! Mimo to chce znowu na jakis czas pobujac sie wiekszym dupowozem w kombi, bo podobaja mi sie duzo lepiej niz limuzyny.
przymiezam sie do jednego z obu kombi:
Volvo 850 R lub Impreza GT
Volvo wchodzi w gre tylko w zoltym kolorze, mam juz takie upatrzone
Dane:
2300 ccm 20v turbo
250KM
350Nm
1500kg
6.9s 0-100
~240kmh
Impreza obojetnie jaka, jedyny warunek ze w kombi. Akurat do kombi mam caly srodek, jakis tam wydech i inne duperele, pare kompletow roznych kol lacznie z tlustymi 17"
Nie ma co pisac bo kazdy wszystko wie o imprezie
Wydaje mi sie ze 850 to taki wiekszy rarytasik. Osiagi sa mniej wazne, bo sciganie ze swiatel mnie nie kreci. Charekterystyki obu samochodow sa mi bardzo dobrze znane. Mimo Fwd oraz wielkosci volvo, prowadzi sie pieknie, przynajmniej starczalo na to by wyjac e36 m3 po kretym Misiek_lbn - Śro 23 Maj, 2007 z takich to ja bym kupował Alfa 156 kombi 2.5 V^, a jak na bogato się wżeniłeś to GTA Anonymous - Śro 23 Maj, 2007 volvo to ostatni fajny wielki kwadrat i ma tez powera
dla rodziny w sam raz
bo impra nie powala tym swoim kombi
ale oba fajne to fakt
co jest drozsze w eksploatacji? i mnie usterkowe?
a sam nie wiem czy jednak jakies bmw 530d touring u mnie by nie zawitalo anjas - Śro 23 Maj, 2007 mnie się bardziej podoba volvo... lubię te kwadraty...k-mart - Śro 23 Maj, 2007
sharxhunter napisał/a:
a jak na bogato się wżeniłeś to GTA
nie na moj budzet volvo lub impreze moge "w miare tanio" znalezc
mikson napisał/a:
co jest drozsze w eksploatacji? i mnie usterkowe?
ciezko powiedziec, stary kiedys mial 3 imprezy, w jednej raz sie skrzynia zepsula, w drugiej rozrzad przeskoczyl o pare zabkow, trzecia byla bezawaryjna.
volvem jezdzil dosyc dlugo, jedyna usterka to piersienie ktore sie skonczyly przy 150'000km. no ale samochod nie byl oszczedzany BaRtO_206GT - Śro 23 Maj, 2007 Ja jeszcze jestem mlody i glupi wiec.. IMPREZA hehehesaxorulez - Śro 23 Maj, 2007 VOLVO..
pamiętam jak dziś pierwsz porażkę w życiu.. włąśnei z Rka w sedanieMaciek - Śro 23 Maj, 2007 Bartek ma racje GT bedzie chyba fajniejszym wyborem Niemy - Śro 23 Maj, 2007 ja jestem za VOLVO
bardziej dostojne, do kapelusza pasuje i powera tez ma
GT bardzo otrzaskane, duzo ich jest i przewaznie buraki za kierownica Prezesiak - Śro 23 Maj, 2007 Z tego co wiem to do subaru sa strasznie drogie czescipolll - Śro 23 Maj, 2007 do volvo tez sa drogie...
ja bym bral impreze nawet chwili bym sie nie zastnawial szutry snieg .... i impreza jezdzac normalnie impreza spalanie bedzie miescic sie w 10 ale jak zaqcznie sie upalac to wiadomo fun wiekszy bedzie napewno w imprezie przynajmniej tak mi sie wydaje The Mc - Śro 23 Maj, 2007 Malo wiem o tych autach wiec moja opinia niewiele wniesie - Ale imprez jest duzo, a przez to ze zalozyles ten temat dowiedzialem sie wogole jest takie fajne Volvo - oddaje glos na Volvo tylko nierozumiem zabardzo tego koloru ..qbus - Śro 23 Maj, 2007 Zowa mial kiedys Volvo T5 850... jak na taki dupowoz dawalo rade, turbo robilo konkretna robote plus skorex w srodku etc = dupowoz jak sie patrzy
ja bym bral impreze, za sam dzwiek motoru i koneksje rajdowe. 4buty tez sie pewnie moga przydac w przypadku takiego samochodu.Anonymous - Śro 23 Maj, 2007 R to siwtne auto - mialem przyjemnosc takim podrózowac z chipem i wrazenia z jazdy sa przyjemniejsze niz z jazdy GT, pomimo iz subaru jest moja miłoscia chyba jednak wybrał bym R-ke lenny - Śro 23 Maj, 2007 volvo, volvo, volvo!!!!