Anonymous - Czw 31 Maj, 2007 Temat postu: Amortyzatory KONIWłasnie odszukałem sobie amorki KONI , na przód, w wersji sport, z regulacją. Zamierzam ja nabyć droga kupna (przody) po wakacjach. Jakie macie doświadczenia ?? Wytrzymały towar ? O charakterystyke nie pytam, bo kiedyś jedziłem w PZMocie, z kolega Astrą na KONI.
Jesli ktoś ma ochotę zanabyć - mogę zaproponować dobra cene. Prosze tylko o podanie nr amrtyzatora.
Anonymous - Czw 31 Maj, 2007 Czy wytrzymale, mam je od 12 kkm i jak na razie jest ok. Jezdze na nich na codzien (po miescie jak i jakies upalanie) i czasam jednak twierdze ze jest za twardo na polski wyryp mimo ze mam seryjne sprezyny. Ogolnie jestem zadowolony, ale wiem ze regulacja to jest (jesli chodzi o saxo) powalona. Trzeba niestety cala kolumne wyciagac Tak to mniej wiecej wyglada z mojej strony saxorulez - Pią 01 Cze, 2007 Ja słyszałem pozytywne opinie...106 - Pią 01 Cze, 2007 Temat postu: Re: Amortyzatory KONI
lagadula napisał/a:
O charakterystyke nie pytam, bo kiedyś jedziłem w PZMocie, z kolega Astrą na KONI.
nooooooo i? :) rozwin temat bardzo mnie interesujeAnonymous - Pią 01 Cze, 2007 Zajefajnie. W 2001 roku opierdzielilismy PPZM w N3, N i F2000
Naprawde działało hitowo. Oczywscie te z regulacja zewnetrzną.CHRZANEK - Pią 01 Cze, 2007 Lagadula z kim wtedy sie wozileś ???
Ja w 2001 jezdzilem na prawym caly sezon w N-OAnonymous - Nie 03 Cze, 2007 Z Jackiem Wituckim.Anonymous - Sob 16 Cze, 2007 Temat postu: AmorkiJeżeli chodzi o ten zawias to byłem troche anty... do momentu kiedy włożyłem go do Clio od Marka. Zawias razem z sprężynami EIBACH sprawuje sie naprawde bardzo dobrze. Regulacja bardzo prosta. Pozwala na dopasowanie pod indywidualny styl jazdy. Jeżeli chodzi o trwałość to... narazie przejechało 1 czy 2 imprezy więc za wiele nie można powiedzieć.Anonymous - Nie 17 Cze, 2007 Temat postu: Re: Amortyzatory KONI
lagadula napisał/a:
Jesli ktoś ma ochotę zanabyć - mogę zaproponować dobra cene. Prosze tylko o podanie nr amrtyzatora.
tak z ciekawości..ile by te kosztowały
przód:8641-1308Sport
tył:8641-1212SportAnonymous - Wto 26 Cze, 2007 ...coś chyba oszukiwałeś lagadula z tą dobrą wolą sprawdzenia ceny amorków Anonymous - Wto 26 Cze, 2007
sosna8 napisał/a:
...coś chyba oszukiwałeś lagadula z tą dobrą wolą sprawdzenia ceny amorków
Przepraszam Cie.. zalatany jestem i zapomniałem.
Odpowiednio 420 PLN i 420 PLNAnonymous - Śro 27 Cze, 2007 dzięki wielkie
jak się okaże że moje to szmelc to na bank się odezwę :564:k-mart - Śro 27 Cze, 2007 rowniez poprosze o info