To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Żegnaj Lupuś

szymlorek - Pon 04 Cze, 2007
Temat postu: Żegnaj Lupuś
Smutno mi :(

Sprzedał się kurna , będzie nim jeżdzić miłe dziewcze w Rybniku i mam nadzieje że będzie go dobrze traktowała. A taki fajny był i mimo że miał dychawiczny silnik i skrzynie mega krótką wkurzającą na trasie i skrzypiący motyla noga daszek na zegary to kochałem go naprawde szczerze kochałem bo był moim gejowskim samochodzikiem a teraz co.. :(

Lupuś będe tęsknił :(

(sory boys&girls ale musiałem bo właśnie odjechał z przed domu i mimo że się ciesze to jednak smutno trochę bo to kawał histori mojego życia )

Misiek_lbn - Pon 04 Cze, 2007

co teraz :?: :)

teraz smutno :D :(

A poważnie nie wiem, wacham się między dupowozem a hatchem,
Dupowóz podpowiada logika i kieszeń,
Serce mówi walić ceny paliw i spalanie.

Jakarti - Pon 04 Cze, 2007

szymlorek napisał/a:
będzie nim jeżdzić miłe dziewcze w Rybniku

Marek nam wszystko zrelacjonuje ;)

taka kolej rzeczy.. nic nie poradzimy. jesli masz stala prace to nie wahaj sie.. jestesmy za mlodzi na dupowozy.. bierz jakiegos hatch'a i jazda!!

glowa do gory. czas zaczac pisac nowy rozdzial!!!! :)

Misiek_lbn - Pon 04 Cze, 2007

no to zwyczajowo mówisz kraj pochodzenia, cena itp, i szukamy :) :564:

Generalnie na auto nie będzie wiele bo mimo że kocham motoryzacje to chce pojechać z dziewczyną na fajne wakacje i miło spędzić wolny czas nie wydając wszystkiego na 4 kółka. :)
Jakarti - Pon 04 Cze, 2007

nie wydajac duzo... jak pojedziesz z dziewczyna na wakacje przed kupnem auta to po powrocie kupisz sobie co najwyzej rower :D
Rudello - Pon 04 Cze, 2007

bedzie dobrze dzieciak :564:
zaden dupowoz, szukaj hot hatcha!!
Logika pff w tym wieku trzeba miec fantazje :D
a kieszen hmm hot hatchem tez mozna normalnie(czyt. ekonomicznie) jezdzic.

P.S dupowoz zawsze mozesz od taty pozyczyc :D :D :D

Anonymous - Pon 04 Cze, 2007

kupuj jakies V12 i jazda :562:

a tak powaznie - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :P

CHRZANEK - Wto 05 Cze, 2007

Szymlor - do góry uszy chlopaku !!!
Tak to juz jest ze sie przywiazujemy do furek.
A jaki budżet chcesz przeznaczyć. Jeżeli nie masz tak wyśrubowanych oczekiwań jak Michal (100KM z 1Litra) to może uda sie znależc fajne autko za rozsadną kasie.
Nie wiem jakiś civ, ax, 106, polo, niekoniecznie GTI, S16 czy VTI, ale bedzie hatch, będzie dobrze ;)

Marek23 - Wto 05 Cze, 2007

W Rybniku? Jak miłe dziewczę? Po czym poznam Twego Luposika?
szymlorek - Wto 05 Cze, 2007

Marek narazie napewno stoi na blachach DB 41009 jest czarny a za kółkiem siedzi drobna brunetka, jak go zabierali ode mnie na dach odrazu powedrował bat od CB ;)

teraz aktywniej chłopaki udzielać się w kupie sprzedam i znalezionych ogloszeniach w necie Szymlor poluje ;)

BaRtO_206GT - Wto 05 Cze, 2007

Szymlorek a moze chcialbys lyknac mojego pedzia?? tak sie zastanawiam czy go nie sprzedac..
Loko - Wto 05 Cze, 2007

szymlorek napisał/a:
Marek narazie napewno stoi na blachach DB 41009 jest czarny a za kółkiem siedzi drobna brunetka, jak go zabierali ode mnie na dach odrazu powedrował bat od CB ;)

teraz aktywniej chłopaki udzielać się w kupie sprzedam i znalezionych ogloszeniach w necie Szymlor poluje ;)

Tylko nie wiemy na co polujesz, a to utrudnia sprawe:D

szymlorek - Wto 05 Cze, 2007

Barto na twojego puga mnie nie stać na chwile obecną mimo że chciałvbym żeby było inaczej ;)
Szymlor ma nieprzekraczalny budżet 15k pln NA CAŁOŚĆ wraz z ubezp itp i musi upolować coś chodź trochę większego co ma jakąś namiastke bagażnika, elektryczne szybki, abs, wspomaganie, minimum 2poduchy, a jakby była klima byłbym szczęśliwy ;)
Fajnie też gdyby nie było starsze niż 1997-98.
Jeżeli TDI to pewnie golf MK III AFN 110
a jeżeli benzyna tu się wacham chodzi mi po głowie xsara/saxo vts, 106/306 s16, clio 2ph1 1.6 16v, golf GTI 20 jahre jubi. 206 przy tak okrojonym budżecie za drogie niestety a szkoda..