To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - spot kraków, gokarty

michool_vt - Pon 11 Cze, 2007
Temat postu: spot kraków, gokarty
elo :)

dawno nic sie w kraku nie działo, wiec moze bysmy sie tak zespociszonowali w srode lub czwartek?

proponuje gokarty na ul. pachonskiego, godzina np 19 :D
qbus nas naklepie, ostanio cos tam jezdziles ? :)

pozdro :one:

106 - Pon 11 Cze, 2007

dla mnie czwartek odpada, ale sroda jak najbardziej godz 19+ :) cmok
qbus - Pon 11 Cze, 2007

ja jestem cienki jak dupa weza w te klocki :) nie umiem sie nie slizgac tym kartem hehe.

kurcze niby fajnie ale kompletnie nie wiem jak z czasem, w tygodniu mi sie ciezko umowic z wyprzedzeniem.

Loko - Pon 11 Cze, 2007

Jak dla mnie środa zdecydowanie odpada, czwartek tez słabo dopiero na 20 byłbym wolny.
Ale ze mnie i tak mały pożytek bo nigdy w życiu nie jeździłem na kartach :)

michool_vt - Wto 12 Cze, 2007

miski, ustawmy sie jakos tak zeby było nas maksymalnie duzo :)

moze weekend pasuje? tylko w weekend ciezko bedzie sie dostac na karty :| kolejki, rezerwacjie itp

ps. od 20:00 w czwartek znajomi zarezerwowali tor, mini zawody w gronie znajomych :) mozna za mala kaske sporo pojezdzic, jak jest jakis uzytkownik forum chetny to postaram sie pomoc wkrecic ;)

Michał - Wto 12 Cze, 2007

ile u was w krakowie kosztują gokarty ?
qbus - Wto 12 Cze, 2007

8 minut 15 zł, powyzej 5 osob mozna wywalczyc jakies rabaty ale to raczej na zasadzie 10 minut 15 zl etc

tak jak qbus mowi :) 6konne 15 zeta, 9 konne 22 zeta, mi zawsze daja 10 min :D
hala na ul pachonskiego ma rowniutka asfaltowa nawierzchnie, a gokarty sa zawsze w bardzo dobrej kondycji :)

qbus - Wto 12 Cze, 2007

tylko czasami niektore dostaja zadyszki :D ja ostatnio mialem taka sytuacje ze tam gdzie inni sie jeszcze rozpedzali moj kart dostawal zadyszki i strzelal z wydechu ;)

sa małe roznice miedzy kartami, na szczescie na tyle małe, ze mozna bezstresowo porywalizowac :)
chyba, ze sie cos zmieniło i ktores sie wysrały konkret :D dawno nie byłem :P
ponoc nowe ustawienei toru

DeeS - Wto 12 Cze, 2007

o to chodzi ?

http://www.daytona.krakow.pl/

jesli tak to gokarty przygotowuje moj znajomy z krasnika. Sam prowadzil 2 lata najdluzszy tor w polsce.

qbus - Wto 12 Cze, 2007

tak to dokladnie ten tor, drugi fajny byl na wawrzynca ale ostatnio bylem tam jakies 3-4 lata temu, nie wiem zupelnie jak tam jest teraz, tor byl bardzo sliski i czestym bywalcem byl tam Kubica.

na wawrzynca zawsze czekal 20kilowy kask dla kubicy :) w wolnym czasie tam bywał

teraz chlopaki z wawrzynca ułozyli tor pod hotelem forum, na gornym parkingu, w ładna pogode mozna pojezdzic

Janusz - Wto 12 Cze, 2007

Tak.. już dawno byłam planowana przebudowa tej hali na jakieś ustrojstwo z nie wiadomo czym. Ale teraz poodbno sie stamtąd wynieśli bo podobno zaczęła sie strasznie sypać... tak fajny ten tor Daytona ale w weekend to jedynie rezerwacja bo tak to nie ma szans... Zdarzyło mi sie tam kilka razy jeździć.. a pamiętam ze jak tam pojechałem pierwszy raz to były zawody... żebyście widzieli minę gościa jak usłyszał ze będę u nich pierwszy raz jeździł... (oczywiście nic wielkiego nie wywalczyłem, i objechał mnie jakiś 12 bądź 14 letni koleś.. ale przynajmniej był zawodowcem..:P)
106 - Czw 14 Cze, 2007

bylem dzis na 10 min :) interes sie rozwija przed hala postawili grilla wiec
full wypas :] od dzis wproadzili za 15 zeta 7 min... ale ze przyjechalem
106 to puscili mnie na 10....