To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - civicrulez? loganrulez? kangoorulez?

Anonymous - Sob 16 Cze, 2007
Temat postu: civicrulez? loganrulez? kangoorulez?
Co sie stanie jak SAXORULEZ bedzie nieaktualne!? Czy Ojciec dyrektor ma jakis plan na ksyfke? Pomozmy mentorowi znalesc ten odpowiedni nick!

takie moje propozycje:
• o. Mentos <- ojciec to wiadomo czemu, a Mentos to prawie Mentor, ew. Mientus, ale w sensie swiezy. Powiew swiezosci. Bo wiemy ze jest Twardki nie mientki.
• ρσΓησ-βΘΓλκ albo βΦΠΛτ <- od nazwiska
• od nowego auta - opelrulez, skodatdirulez, fsorulez, nissansunnyalboponylpgrulez... itd

pomozcie!

Janusz - Sob 16 Cze, 2007

JIMEK napisał/a:
nissansunnyalboponylpgrulez

to mi sie najbardziej podoba..:D:D
A o co chodzi..?? dlaczego on ejst tak ważny..?? i czemu jest takim obiektem uwielbienia...?? sory ze pytam ale ja nowy jestem... :P

FreeMan - Sob 16 Cze, 2007

Janusz napisał/a:
JIMEK napisał/a:

A o co chodzi..?? dlaczego on ejst tak ważny..?? i czemu jest takim obiektem uwielbienia...?? sory ze pytam ale ja nowy jestem... :P

bo jest PEREZESEM Stowarzyszenia HH.org

bedzie cliorulez:)

BaRtO_206GT - Sob 16 Cze, 2007

a moze "malapalkarulez" albo "ssijmisutyrulez" :D

a i tak wiem ze na bank bedzie "206rulez"

"MY name is 206rulez
206RCrulez :D "

M - Sob 16 Cze, 2007

albo YourMamaRulez.
anjas - Sob 16 Cze, 2007

Powinien zmienić na "sexorulez", ponieważ:

- to nick rozpoznawalny, nawiązujący do aktualnego (nikt nie będzie miał wątpliwości kto jest kto)
- i tak używany
- uniwersalny (fury mogą się zmieniać a nick zostaje ten sam)
- zgodny z prawdą (chapie po same kule i krzyczy "jak ja to lubię, jak ja to lubię" :D )

Anonymous - Sob 16 Cze, 2007

"yourgirlfriendisperfecfrombehindtrulez" :570:
The Mc - Sob 16 Cze, 2007

Janusz napisał/a:
JIMEK napisał/a:

No wiesz.. to jak pytac dlaczego Bill Gates jest wazny w Microsoft albo dlaczego Rysio z klanu jest wazna postacia w serialu? Prezesa sie wielbi bez zastanowienia i tyle!

Fajnie jakby nick sie zmienil, bo dlamnie to i tak Ukasz albo Boro i tyle. Moze poprostu Rulez i juz

Jakarti - Nie 17 Cze, 2007

w juz wymienionych Sexorulz.. tradycja zobowiazuje.

z nowych.. Catcamman ;)

Dariano - Nie 17 Cze, 2007

Saxorulez to saxorulez dla mnie tak juz zostanie :)
M - Nie 17 Cze, 2007

Dariano napisał/a:
Saxorulez to saxorulez dla mnie tak juz zostanie :)

Dokladnie.

saxorulez - Nie 17 Cze, 2007

Nie no panowie samochód jeszcze nie sprzedany, na razie wystawiony na Hodze i na www.stree.. .pl jakoś póki co tłumy nie walą. Niezmiernie mi miło ze ktoś pomyślał o moim nicku sam sie zastanawiałem co z nim zrobić.
BaRtO_206GT - Nie 17 Cze, 2007

Łukasz ja juz Ci powiedzialem co zrobic... nie sprzedawac saxo..
Anonymous - Wto 19 Cze, 2007

hehe Sexorulez, fakt, ma moc!

Stary jestesmy z Toba w tych chwilach!

ps. Na pierwszym spocie Janusz chapiesz po kule!

Marek23 - Wto 19 Cze, 2007

Ojciec dyrektor niech nie zmienia nicka. Janusz, posłuchaj chłopcze...
Saxorulez:
- jest bardziej twórczy i kreatywny niż Jimek
- skręca furą lepiej niż ja i podobno to samo jest ze skakaniem na desce
- rucha więcej niż Bad-i, na odlotach ma tzw. Platinium Fuck Card. Rucha na całym świecie bez potrzeb rezerwacji, jedynie za perskie oko go czargują.
- jest większym murzynem niż Michał, wiem ciężko uwierzyć, ale nawet dublował Nellyego w teledysku P.Diddy
- kobiety bardziej go zaczepiają niż Jakartiego, w Wawie jak masz korek, tzn że Borak z buta na stolicę wyszedł
- jego saxo jest szybsze niż saxo Zowy, a wierz mi, że to jest k.u.r.e.w.s.k.o szybko
- Szwajcarię zna lepiej niż K-mart, lubi tam wypoczywać
- ma więcej dziwek w przyjaciołach na gronie niż BaRTO_206GT, tylko je ukrywa, bo nie lubi ja mu się jego grządki plewi...
- ma więcej przyjaciół wśród wszechpolaków niż eM, pomimo, że lubi się obudzić z kondomem w tyłku na Love Parade.... Boraka trzeba szanować.
- tak naprawdę to on za Kuchara jeździ wszystkie niebezpieczne oesy... Na Polskim Borak musiał być z dziewczyną. Za To Magurski i Elmot to dublerka Kuchara pod nazwą LUKASZ BORAK. TWÓJ i MÓJ PAN Januszku. To Ci tylko chciałem napisać.