Techniczne - Potrzebuję dobrego mechanika
mi - Czw 21 Cze, 2007 Temat postu: Potrzebuję dobrego mechanika Więc jest tak - wkoorwiłem się, miarka się przebrała...
Problemy w pedziu są następujące:
1. skądś kapie olej
2. trza go ogólnie ogarnąć i ustawić jak należy (wałek i takie tam...)
3. przydałoby się wrzucić magnexa, ale to już najmniejszy problem
Kto może mi (rozumiecie - mi to ja ) to zrobić za w miarę rozsądną kasę, może być w wawie, może być nad morzem, może być gdziekolwiek, byle zrobił jak należy i DO KOŃCA
Anonymous - Czw 21 Cze, 2007
kuźwa tak żes napisał że trzeba na prawde zaufanie miec do mechaniora żeby ci go polecic bo odpowiedzialnośc będzie ciążyła
ja mam dobrego mechaniora nie jest super tani ale...uczciwy przede wszystkim i porządnie robotę wykonuje wię c ja wole jemu dac auto do garażu niż jakiemuś wyrobnikowi w ASO
tyle tylko że on pracuje w ASO toyki...ale jak ty chcesz tylko mechaniką się pobawic to myślę że on by się nadał
jak chcesz mogę ci kopsnąc nr to se z nim pogadasz co, jak i za ile
od momentu jak do niego zadzwonisz nie biorę odpowiedzialności za waszą współpracę
Anonymous - Czw 21 Cze, 2007
Sluchaj wal do Ariego z forum 205.jak chcesz to dam Ci do niego nr telefonu 79201422 Łuasz Witek.powiedz ze jestes odemnie.Łukasz ogolnie zajebiscie ogarnia temat 205.jestem pewny i daje sobie uciac reke za niego (bo nic wiecej sobie nie dam ) ze rozwiaze twoj problem
|
|
|