BaRtO_206GT - Pon 25 Cze, 2007 Temat postu: Ile masz w klacie??Chwalta sie gejuchy!! heheh jestem ciekawy czy kto¶ przebije Kondzia :564:szymlorek - Pon 25 Cze, 2007 Oj co¶ chyba słabo z tężyzn± fizyczn± bo temat jako¶ nie rozwija się zbyt mocno - ja nie zmierze ile mam bo nie mam w domu papieru milimetrowego Generalnie szczypior jestem więc się nie bawie Dariano - Pon 25 Cze, 2007 Barto nie wiem ile mam ale jak jestes zainteresowany to na next spocie ci pokaze ba nawet dam ci dotknac :DDDDBaRtO_206GT - Pon 25 Cze, 2007
Dariano napisał/a:
Barto nie wiem ile mam ale jak jestes zainteresowany to na next spocie ci pokaze ba nawet dam ci dotknac :DDDD
ok :562:
hehehe
to zeby troche sprowokowac rozmowe to ja przy 178cm wzrostu i wadze 76kg w klatce mam 104cm.. Misiek_lbn - Pon 25 Cze, 2007 186 cm/ 82 kg/ 102 cm
codziennie wieczorkiem robie 3(słownie:trzy) pompki, co by klata mi się nie zapadła BaRtO_206GT - Pon 25 Cze, 2007
Dariano napisał/a:
Barto nie wiem ile mam ale jak jestes zainteresowany to na next spocie ci pokaze ba nawet dam ci dotknac :DDDD
a dasz polizac suta? heheh
Sharx Ty spaslaku Misiek_lbn - Pon 25 Cze, 2007 nie spa¶lak, tylko teraz mamy taki klimat w PL, że nie wiadomo kiedy przyjdzie nuklearna zima, i będzie trzab mieć swoje zapasy żeby przeżyć
chyba pójdę w ¶lady Kondzia i się zapiszę na siłkę jak±¶ Anonymous - Pon 25 Cze, 2007 barto a jaki masz biceps? no chwalcie sie panowie Janusz - Pon 25 Cze, 2007 ja to ma pewnie gdzie¶ tyle w klatce co barto w bicepsie Dariano - Pon 25 Cze, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
Dariano napisał/a:
a dasz polizac suta? heheh
Pewnie ze dam moje suty sa twoje DBaRtO_206GT - Pon 25 Cze, 2007
shorti napisał/a:
barto a jaki masz biceps? no chwalcie sie panowie
No wlasnie u mnie najwiekszy problem jest z rekami.. w bicepsie mam 34cm.. Szczerze mowiac to bardzo chetnie bym znowu zaczal chodzic na silke, bo niestety brzuszek troche tez mi urosl.. Kiedys.. o w morde to juz bylo 3 lata temu przez jakies pol roku latalem 3 razy w tygodniu silka, basen, bieganie + mass gain i bylo naprawde fajnie. Potem rozwalilem sobie oba nadgarstki i obie lapy mialem po miesiac w gipsie wiec rece to mam same kosci :567:
Shorti ziooommu¶ Ty mowiles ze chcesz zaczac chodzic na silke? a gdzie? saxorulez - Pon 25 Cze, 2007 178cm/84kg/klata 100 na wydechu/bicek 31cm
nie ćwiczęk-mart - Pon 25 Cze, 2007 194cm, 94kg, startuje w "Arnold Classics"M - Wto 26 Cze, 2007 Panowie .... co to jest klata...
wazne ile na klate...
w sumie tez nie...
wazne ze sie moze wiele razy w ciagu jednego wieczoru....
///sorry me drunk///Marek23 - Wto 26 Cze, 2007 Ja mam w bicepsie 36cm, 179cm, 76kg. Klaty nie mierzyłem, koksem nie jestem, jadę na rzeĽbę. 100cm w klacie to dużo?