qbus - Wto 26 Cze, 2007 yeah... czekam na ten film odkad tylko o nim cokolwiek wiadomo, w pracy zasysam wszystkie kolejne sezony, w sumie 40 GB odcinkow. Homer RLZ!lenny - Wto 26 Cze, 2007 boszszsz... na simpsonach sie wychowałem, co podobno widacz jak mowi mi moja żona:] heh...
czekam na film! qbus - zapłace Ci za zagranie tego wszystkiego na dvd, powiedz tylko ile..!??!:]M - Wto 26 Cze, 2007 DOH!!!
Przefajnie... Simpsonowie to tez serial mojego dziecinstwa...
Idziemy klubowo?michool_vt - Wto 26 Cze, 2007 o lol spiderpig qbus - Wto 26 Cze, 2007
lenny napisał/a:
qbus - zapłace Ci za zagranie tego wszystkiego na dvd, powiedz tylko ile..!??!:]
ziom kwestia plyt i przesylki, narazie mam 7 GB z 40 idzie to mozolnie ale idzie.
jak to simpsonowie to serial waszego dziecinstwa? wychowaliscie sie na nim? jak dla mnie to po 1 nigdy nie byla to kreskowka dla dzieci po 2 ona caly czas zyje, niedawno skonczyl sie 18 sezon, za 30 dni premiera filmu a na jesien rusza 19 sezon
Anonymous - Pią 06 Lip, 2007 to jeszcze zanim sobie ogolilem...... Anonymous - Nie 29 Lip, 2007 kurwa taki czad ze nie wiem co powiedziec. kazdy tekst - jeb na ziemie. 2godz czekania w kolejce nie zaluje nawet minuty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anonymous - Nie 29 Lip, 2007 zebys nie czuł sie samotny w sesji foto
Anonymous - Nie 29 Lip, 2007 kto to gdzie toAnonymous - Nie 29 Lip, 2007
JIMEK napisał/a:
kto to gdzie to
Kacha moja w Arkadi - z miesiac temu foto zrobione Anonymous - Pon 30 Lip, 2007 moje bylo 4 meisiace temu w losandzieles. ja.Prezesiak - Wto 31 Lip, 2007 Skoro nie widac roznicy to po co przeplacac Anonymous - Wto 31 Lip, 2007 zdecydowanie bylem najebany jak to pisalem a homer nie ma reki u mnie. Polska WINS! FATALITY!Anonymous - Śro 01 Sie, 2007 ide w sobote z siarą wiec bedzie smiesznie (a i JD idzie z nami wiec napewno bedzie dobrze )