To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Fotele Bimarco Futura

Bad-i - Wto 26 Cze, 2007
Temat postu: [K] Fotele Bimarco Futura
obecnie fotel jest w procesie homologacyjnym (wiekszy i lepszy od Experta) - cena wyjsciowa to 650 PLN za sztuke.

Są chetni?

Anonymous - Wto 26 Cze, 2007

tak, jedna sztuka.
Peter - Wto 26 Cze, 2007

Bad-i Experta bedziesz sie pozbywal?
saxorulez - Wto 26 Cze, 2007

a mozna prosić bez napisu ? albo z innym?
CHRZANEK - Wto 26 Cze, 2007

Ja bym nie "wybrzydzal". Fotel wygląda naprawde porzadnie (dzielona poduszka pod uda), a zaproponowana cena jest niższa niż experta czy dakara. Pytanie czy w chwili zakupu bedzie to juz fotel homologowany czy nie.
Bo jeżeli nie to chyba lepiej kupić "speed'y".

Bad-i - Wto 26 Cze, 2007

Peter napisał/a:

juz sie go pozbylem

k-mart - Wto 26 Cze, 2007

no ja jestem bardzo chetny
Bad-i - Wto 26 Cze, 2007

Ok to robimy liste (a ja sie wszytkiego dowiem, z tego co sie orientuje to cena 650 jest dlatego ze jeszcze nie ma homo)

1. Bad-i x 2

Peter - Wto 26 Cze, 2007

Bad-i napisał/a:
Peter napisał/a:

juz sie go pozbylem

cholera :/

k-mart - Wto 26 Cze, 2007

1. Bad-i x 2
2. k-mart x1

Czy mozna do niego dostac mocowania do R5?
Pasy?
Jesli sa rozne kolory, prosze o czarny. :)

Loko - Wto 26 Cze, 2007

Ten fotem jest już też w wersji z homologacją, oczywiscie wtedy jest znacznie droższy.
Jak byliśmy z micholem w bimarco pooglądać fotele to wyszło w rozmowie ze każdy fotel mozna po dogadaniu z szefem kupić u nich bez homologacji i taniej.
Próbowaliśmy zagadać tego gościa który robił fotele, żeby nam dziabnął dwie sztuki po godzinach pracy ;) , ale nie dał się przekonać :D

No a co do samej futury to ja nie wiem bad-i jak ty się tam zmieścisz :D , ja jak się przymierzałem to fotel w dupie był idealny na mnie, przelotki tez były akurat elegancko, no a do wysokich to mi jest bardzo daleko :) No ale jeśli dawałeś rade w ekspercie to chyba tu tez powinno być ok z tego co pamiętam jak mierzyliśmy to futura miala tyle samo cm w dupie co expert.

Bad-i - Wto 26 Cze, 2007

pasy kupujesz oddzielnie, do takiego fotela najlepiej kupic aluminiowe podstawki OMP lub Sparco - mysle ze jakies 250 lub 300 pln za komplet i wtedy masz full pod siebie zrobione siedzisko

Piszę się na jeden fotel :) . Jakie terminy realizacji? Kolor do wybrania?
Bad-i - Wto 26 Cze, 2007

ja mam dwa dojscia, dlatego zrobmy liste i wtedy ja powiem za ile moge zalatwic z homo i bez.

wstepnie Marcel 08 x1

a czerwony mozna?

jak mam 180cm wzrotu i 76kg wagi to sie w nim nie utopie jak jest wiekszy od Experta?