FreeMan - Wto 26 Cze, 2007 Temat postu: PS2 - WRC4Korzystajac z okazji ze nie jestem jedynym maniakiem symulacji na PS2 na tym forum , chcialem sie dowiedziec czy :
-ktos gra w WRC4 ?
Jezeli tak to sa dalesze pytania ;
- ulubiny samochod ?
-ulubiony kierowca ?
-ulubiony rajd?
-ulubiony oes ?
-najlepszy czas na tym oesie?
Jezeli nie to zachecam do zakupu
Ja zaczne :
- Subaru WRC
- Petter Solberg
- Rally Catalunya
- La Roca (Rally Catalunya)
- 2:04.72 w wersji WRC i 1:59.30 w wersji Extreme.qbus - Wto 26 Cze, 2007 swojego ps2 sie nie dorobilem, poki co zawsze z jakichs przyczyn mialem wiecej wydatkow, kiedys na tydzien porzyczylem od ziomka, ps2 wrc3 i wrc4... spalem wtedy po 2-3 godziny bo nocami po szkole mlocilem w wrc jak dla mnie the besciarska byla nowa zelandia i skoda ktora miala problemy z wyciaganiem z glebokich slajdow, wymagala troche szalonej techniki jazdy Dariano - Śro 27 Cze, 2007 Ja kupilem Ps2 tylko ze wzgledu na te gre Kiedys ostro czzochralem w WRC4 Sprzedalem w tym roku bo nie mialem czasu gracAnonymous - Śro 27 Cze, 2007 freeman wbijaj sie z tym do iCE. tamto podforum jest tak hujowe ze az mi go szkoda. trzeba je wspierac
jak wroce to se kupie i pooodpowiadam na pytania.
tymczasem rzuce nieznacznie ze kupilem plejstona dla PES6, czesto pykamy z Rudellem... inne gry... nic nie przebije colinow ze starego plejaka. proste jak konstrukcja cepa, nie trzeba bylo sie zapisywac na kurs grania zeby miec zajebisty funBad-i - Śro 27 Cze, 2007 kurczaki bo ja gram w WRC Evolved
http://www.wrcrallyevolved.com/ - proponuje ustawic sobie brak jakiejkolwiek pomocy i wtedy jest jazda na calego.FreeMan - Śro 27 Cze, 2007
P.S. dobrze sie sklada bo wlasnie jestem w trakcie meczenia kolejnych mistrzostw FreeMan - Śro 27 Cze, 2007 ok. Kupie i porownam z WRC4.Michał - Śro 27 Cze, 2007
JIMEK napisał/a:
freeman wbijaj sie z tym do iCE. tamto podforum jest tak hujowe ze az mi go szkoda. trzeba je wspierac
jak wroce to se kupie i pooodpowiadam na pytania.
tymczasem rzuce nieznacznie ze kupilem plejstona dla PES6, czesto pykamy z Rudellem... inne gry... nic nie przebije colinow ze starego plejaka. proste jak konstrukcja cepa, nie trzeba bylo sie zapisywac na kurs grania zeby miec zajebisty fun
o ziom !! grasz w peesa !! ZAJEBISCIE !!
Jak narazie nie ma na mnie mocnych w peesika, fakt , pogrywam 3-4 mecze dziennie z zywym przeciwnikiem ( swoim współlokatorem ) ale baty straszne dostaje ( on ) . Niestety, gram na PC , oczywiscie na padzie ( specjalnie kupiłem ) . Niedługo ma wyjsc pes7 ale podobno wszystko będzie zmienione.
Musimy się kiedyś ustawić i popykać, z rudeckim nie macie szans Anonymous - Śro 27 Cze, 2007 Przewaha WRC nad Colinem jest taka,ze sa lepsze, dłuzsze i bardziej zroznicowane trasy, ale prowadzenie auta czy uszkodzenia nie dorównuja Colinowi
osobiscie smigam w WRC na PSP ostatnio CHRZANEK - Śro 27 Cze, 2007 Mozna powiedzieć że na temat:
Grywalem, ale obecnie nie mam już "plejstacji".
Natomiast postaly mi oryginalne CMR4 i RB.
(moge sprzedac, moge pozyczyć)
Powiem tyle WRC jest fajnym kompromisem między symulacja a grywalnoscią, ale do RB mu dalekoooooooooo.Anonymous - Czw 28 Cze, 2007
Michał napisał/a:
Musimy się kiedyś ustawić i popykać, z rudeckim nie macie szans
jak wroce to dostaniesz baty od barcelony. umowimy sie u mnie na plejstonie. Rozowym :DDDDDD Tylko bede musial cos wymyslic ze szpicąswojej formacji... Nowy nabytek FCB Thierry Henry bedzie musial ostro powalczyc o miejsce w 1szym skladzie z zawodnikiem 'JIMEK' :DDDDDD ktory jest zobudowany w oparciu o oryginal. Aparycja identyczna, urok osobisty, wysoki, staty na maksa a jak strzeli bramke to pokazuje rekami ze wlasnie wyruchal przeciwnika :DDDDDD czym grasz? Ja Barcelona, Rudello A-Cę Millllą, sa jeszcze kumple od (tfu tfu) chelsea i (tfu tfu tfu) real mardytMichał - Czw 28 Cze, 2007 Hahahaha, nigdy nie grałem na ps2 ale wydaje mi sie ze to nie problem
Ja napinam FCB, MU, i Brazylią. Nie lubie francuzów, bo mają tylko jednego w napadzie ( właśnie Henryka ) W poprzedniej części łupałem Ac milą, ale w tej już jest gorsza.
Aha, jak gram FCB , odrazu OUT Messi i za niego zajebiscie szybki saviolka Anonymous - Czw 28 Cze, 2007 ooooo no to moze jakis turniej w PES :558: ja gram CFC or Arsenalem, ale chyba przez Hanry bede misiali kibicowac Barce :570:Dariano - Czw 28 Cze, 2007 spokoj to topik o WRC4 . Jak bedzie jakas akcja w upalaniu WRC4 to sie pisze