HydePark - Marku kupjemy auto na spolke?? :D
Anonymous - Wto 26 Cze, 2007 Temat postu: Marku kupjemy auto na spolke?? :D
http://www.closeratio.com...details&id=2630
BaRtO_206GT - Wto 26 Cze, 2007
hehe Clio Grzeska Bondera.. jak chcecie to zalatwie wam jakis rabat
Anonymous - Wto 26 Cze, 2007
fajne to clio jest.jak mozesz zalatwic rabat to dowiedz sie czy nie chce sie za moje cywilne clio zamienic ?? a swego czasu Hubert Bonder na rajdzie krakowskim jadac na strefe serwisowa rozwalil cywilne Ragnotti
Marek23 - Wto 26 Cze, 2007
Dobry sprzęcik... Takim w Pzmot spróbować pociąć się z C2-R2, myślę, że dałoby radę...
Jak bym miał pieniądze to od razu licencja i wchodzę w dokładnie coś takiego. Zowa, jak masz budżet, to na bogato, bierz,hehe. Dasz się karnąc...
FreeMan - Wto 26 Cze, 2007
to clio to jest juz od roku do sprzedania... serwisowane u Pawla Omleta. Rok temu chcieli za nie 100tys.
ja bym chcial skrzynie z niego
ps. rok temu sie do niego przytulalem. Taki ze mnie zbok.
Anonymous - Wto 26 Cze, 2007
Grzesiu Bonder to fajny chłopak jest
Marek23 - Wto 26 Cze, 2007
Taaa, ale jak wygrał PZmot i stwierdził, że kupi Imprezę i celuje w top 3 w N4 w RSMP to umarłem ze śmiechu... Chmielewski mu Astrą lał na bodajże Krakowskim. Wedle mnie średni driver. Jakby taki Chmielu wsiadł do tej cliówy,to hoho,albo Pelikan...
Anonymous - Śro 27 Cze, 2007
Marek23 napisał/a: | Taaa, ale jak wygrał PZmot i stwierdził, że kupi Imprezę i celuje w top 3 w N4 w RSMP to umarłem ze śmiechu... Chmielewski mu Astrą lał na bodajże Krakowskim. Wedle mnie średni driver. Jakby taki Chmielu wsiadł do tej cliówy,to hoho,albo Pelikan... | no ale chmielewski tez swoje clio ma doinwestowane i mu nie idzie.swoja droga to janek ogladal moje clio w niedziele i ma przyjechac wpiac sie u mnie do kompa swoja cliowka bo cos mu tam nie bangla.a Astra to go lali dobrzy koledzy Grzesiu Harlos z Łukaszem Witkiem Astra w A-7 a z tego top 3 to tez sie smialem bo na elmocie pokazal jak sie niszczy CTR-a jak pourywac z niego kola i wyjac silnik w pare sekund juz duzo lepjej to clio Guzek ogarnial i Karnabal.(poprzedni wlasciciele)
106 - Śro 27 Cze, 2007
roznica miedzy pucharem a rsmp jest duza... jakos wielu nie spodziewa sie ze az
tak duza... nazwiska mozna mnozyc - kozaki z ppzm po przejsciu do mistrzostw
jakos nie wybijaja sie.
jadac w rpp jechalismy gdzies tam na szarym jego koncu co dawalo nam pierwsza
trojke w generalce pucharu! do czolowki pucharu do kajta dzielila nas przepasc.
CHRZANEK - Śro 27 Cze, 2007
Ostatnio by na ten temat artykul w gazetce "WRC".
W sumie z "rookie" w RSMP to mi sie bardzo podoba (chodzi o jazdę ) Kuba Wysocki.
Myslę że dobrym driverem jest też Kwaśny, ale jeżdżąc SC niestety ciężko mu bedzie rozwijać karierę.
Inny problem to to że w RSMP w tej chwili istnieją tylko klasy N4, A7 i RPP (puchar 206).
106 - Śro 27 Cze, 2007
CHRZANEK napisał/a: | Myslę że dobrym driverem jest też Kwaśny |
w A0 to zobacz na czasy mikolajczyka. jest kozak :) ma mega pecha
do awarii - to polosie to cos jeszcze, ale daje rade jak malo kto.
do czasu ukrecenia polosi lal kwasnego i na mazowieckm i na swidnickim.
a i ponoc szykuje sie powrot habaja .....
Nie ma opcji żeby Clio podłaczyć sie pod R2. Dyskutowaliśmy o tym z 3 godziny, stojąc w Rzeczce, na Oesie. Tom coś wie o jeżdzeniu ośka :570:
Kuba Wysocki dobrze jezdzi ale coś ostatnio ma pod góre. Dytko jest wkur.... na maksa.
Marek23 - Śro 27 Cze, 2007
lagadula napisał/a: | Nie ma opcji żeby Clio podłaczyć sie pod R2 |
Na luza stary... Jak w nim będzie siedział Kajto to nie. Ale w PZM nie jezdżą tym jcyś mega driverzy.
Kaśny jest dobry, bardzo tehcniczny, miałem okazję jechać z nim na paru amatorkach, zawsze robił dobre czasy jak na sprzęt. Wysocki też niezły, ale dla mnie bez hitu. Talenty dla mnie to: Kajto, Pelikan(tylko trzeba by go poprowadzić), Frycz(kiedyś, choć teraz wraca),Grzyb
Kwaśny i jeszcze paru.
Potem mamy zaroboinych panów, którzy dużo jeżdżą i dlatego są dobrzy, ale mega talentami nie są.
No i potem są moi ulubieńcy: Meresiński, Ruta, koleś który jechał Fabią WRC ostatnią Barbórkę(nie pamiętam nazwiska), Guzek i jeszcze paru antykierowców.
CHRZANEK - Śro 27 Cze, 2007
Marku: Fabią to jechal Malyszczycki i obecnie jeżdzi nią GSMP ("górskie") i wyniki jak na debiutanta sa bdb. Ten sam czlowieczek jezdzi C2R2 w PZM i jak na razie leje wszystkich, choć na jednym rajdzie mial wpadkę z katalizatorem.
Co do twoich idoli to widze że mamy podobnych z jedną uwagą: Grzyb swietny kierowca, ale bardzo duzo jezdzi po oesach przed rozpoczeciem rajdu, a to jest bardzo nieladnie
Co do Pelikanka to znam go dobrze i chlop ewidentnie dal sobie spokój z rajdami - wielka szkoda.
Małaszycki daje radę, widac agresje, jest prędkośc w zakrecie. NIe tylko wózem ich leje. .... a co do Grzyba... cóż... nie jest jedyny.
|
|
|