MotorSport - Koniec WRC?
Bad-i - Czw 28 Cze, 2007 Temat postu: Koniec WRC? http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html
Misiek_lbn - Czw 28 Cze, 2007
Bad-i, jebnon CI ktoś za nieczytanie forum
wstyd dla niebieskich...
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=2528
:564:
Bad-i - Czw 28 Cze, 2007
to powinno byc w motorsporcie a nie hydeparku
P.S jak juz tam jest to niech mod usunie moj topic
Misiek_lbn - Czw 28 Cze, 2007
niech usunie któryś z tych, ale niech jeden faktycznie zostanie w motorsportach :564:
Anonymous - Pią 29 Cze, 2007
sharxhunter napisał/a: | jebnon CI ktoś | synku chyba nie widziales bad-iego...
Jakarti - Pią 29 Cze, 2007
JIMEK napisał/a: | jebnon CI ktoś
synku chyba nie widziales bad-iego... |
LOL sharx by dolecial mniej wiecej do Ciebie Jimek
Bad-i - Pią 29 Cze, 2007
ja juz kiedys spotkalem sharxa na swojej drodze
Misiek_lbn - Pią 29 Cze, 2007
maj apolodżajz Bad-i :564:
Janusz - Pią 29 Cze, 2007
to teraz wyobraź sobie go w tej cliówce.... (bez urazy BAd-i , wiesz zeby potem nie było ze mnie szukasz..:P)
Bad-i - Pią 29 Cze, 2007
Janusz napisał/a: | to teraz wyobraź sobie go w tej cliówce.... (bez urazy BAd-i , wiesz zeby potem nie było ze mnie szukasz..:P) |
poprostu daje szanse tym ktorzy mnie zdenerwuja zeby spierd...... zanim sie wykaraskam to juz ich nie ma
P.S. a Ciebie i tak znajde
CHRZANEK - Pią 29 Cze, 2007
Dobrze że Bad-i nie odrestaurowal starego mini coopera a'la Jaś fasola
A zeby bylo na temat, to nie ma co plakać po WRC, bo moim zdaniem najmocniejsza kategoria jakkolwiek by sie nie nazywala będzie widowiskowa i "czteropędna".
Jezeli chodzi o rajdowy sound to dla mnie rzadzily Kit cary (306,Megane, Xsara) no taki mam gust i nic na to nie poradze. Zlikwidowali Kit cary zrobili w to miejsce S1600. Jakos nikt nie placze Z WRC bedzie podobnie. Poza tym każde zawody beda bardziej widowiskowe jak rywalizacja bedzie wyrównana, a nie tak jak est teraz że 2 producentów rozdaje karty, a pozostali biją sie o 3 miejsce. (zarówno w rajdach jak i F1). Moim zdaniem bedzie dobrze. Licze tez na kategorie R1, R2 i R3.
Kto widzial C2R2 w akcji wie o co chodzi
Janusz - Pią 29 Cze, 2007
Mi sie najbardziej grupa B podobała.. ale była zbyt niebezpieczna.. choć niewiarygodnie widowiskowa.. zauważcie ile wtedy było kibiców.... tam gdzie jest ryzyko tam sa i widzowie.. wiec moim zdaniem likwidacja WRC nie jest dobrym pomysłem.. tym bardziej ze w rajdach liczą sie sponsorzy, którzy liczą na duża widownie..inaczej pakowanie kasy w rajdy nie ma sensu z ich punktu widzenia. W Polsce tez było więcej kibiców kiedy była mocna obsada WRC, (swojego czasu mieliśmy w krajowych mistrzostwach jedna z najliczniejszych klasę Wórcow w europie) niestety od kiedy zabroniony wytwórniom tytoniowym sponsorować rajdy.. kasy zaczęło brakować...
|
|
|