MotorSport - Samochodowe Mistrzostwa Polski Dziennikarzy
Anonymous - Czw 28 Cze, 2007 Temat postu: Samochodowe Mistrzostwa Polski Dziennikarzy Automobilklub Centrum w ramach zawartej współpracy ze Stowarzyszeniem AUTO KLUB DZIENNIKARZY POLSKICH jest organizatorem II rundy:
MISTRZOSTW POLSKI DZIENNIKARZY.
w terminie 29 - 30 czerwca 2007r.
Rajd rozpoczyna się prologiem w dniu 29.06.br. o godz.17.00 na autodromie FSO.
W dniu 30.06.br. na wyznaczonej trasie: W-wa - Legionowo - Nowy Dwór Maz. Rozegranych zostanie 12 prób sportowych w lokalizacji: CSP - motodrom, płyta poślizgowa; Wieliszew, Nowy Dwór Maz. - Super Próba o puchar Burmistrza Miasta.
Dzięki uprzejmości Współorganizatora podjęta została decyzja o stworzeniu klasy GOŚĆ,.
Istnieję więc niepowtarzalna możlwośc udziału w eliminacji Mistrzostw Polski w towarzystwie dziennikarzy, na bardzo ciekawych próbach sportowych.
Koszt udziału wynosi 200,00 zł / Załoga
W ramach wpisowego załoga bierze udział w bardzo uroczystym zakończeniu rajdu
Informacje i zapisy na stronie www.ak-centrum.pl, lub tel. 0602259590 i 501713180.
Ktoś się wybiera?
Ja startuje już zgłoszony
Anonymous - Nie 01 Lip, 2007
Więc miałem przyjemność wystartować w tej imprezie i jestem bardzo zadowolony
ogólnie moj pierwszy KJS w zyciu i gdyby nie Trayfa na 1 próbie 1 dnia to nie do końca jasna komunikacja z pilotem na 2 próbie 2 dnia to było by chyba w miare poprawnie
A co do reszty - wg mnie super próby (ale dla "rajdówek" nie dla aut cywilnych - aczkolwiek pieknie walczyli )
bardzo miła atmosfera i super poczestunek przed i po imprezie
Nasze autko pieknie wytrzymało nawet starcie na 10 próbie z krawęznikiem
No i teraz pora pomyslec o zawieszeniu i klatce i bedzie mam nadzieje tylko lepiej spioch
12:00 ostatnie przygotowania w TRAXie (AX GT & VW GOLF II GTI)
Mari upieksza Suzi
Brera its nice aj lajk - prawie bezkonkurncyjna, ale dostała na kilku odcinkach od słabysz aut
siwtna załoga dwoch dziadków koło 70 chyba - najlepsza załoga wg mnie
dziki AX
o i znowu MY
w dali Corrola dziennikarzy z ukrainy oraz szalona ekipa grande punto
Pan w Civicu pokazał jak sie jezdzi - ciekawy jestem jakby mial auto nie cywilne jak by mu poszło <ok>
niestety ekipa z M3 nr 15 zakończyła swoje zmagadnia 2 dnia na 2 próbie :-/
a tutaj chlopaki do wziecia
a tutaj juz w oczekiwaniu na 1 próbe dnia 1wszego
bonus od cichego
i pierwszy przejazd na torze FSO
no i to tyle ode mnie
EDIT:
a to jeszcze po spotkaniu z czymś (felga po kilku młotach)
|
|
|