cos takiego znalazłem. Czytałem że niezłe mogąbyćmichool_vt - Nie 01 Lip, 2007 słyszałem jak to gra, musisz tylko dobre radio do tego dołożyć,
funfel ma radio alpine i mi sie baaaaardzo podoba jak to gra Michał - Nie 01 Lip, 2007 mam alpine wlasnie , tylko ciekawe jaką.Maciusiowy - Pon 02 Lip, 2007 Na pewno ładnie zagra (Infinity to Infinity), ale żeby pokazać 100% mocy i klarowności dźwięku trzeba podpiąć pod jakiś w miarę wzmacniacz...no i dobrze zamontować a nie przykręcić do blaszki:D Po założeniu jeszcze pograć jakiś czas delikatnie...a potem możne szaleć:DMichał - Wto 03 Lip, 2007 nie powiedziałem wszystkiego
Mam wzmaka 4 kanałowego , alpine radio 9847r , skrzynke rockforda wiec wszystko mam, tylko jeszcze kable i te głośniki .mi - Wto 03 Lip, 2007 no to lux - w takim systemie pewnikiem dadzą radę Maciusiowy - Wto 03 Lip, 2007 Dadzą rade:) Ale zwróć uwagę na montaż głośników, bo jest baardzo ważny...wiesz, odpowiednia podkładka (z mdf-u), no i fajnie było by wyciszyć przynajmniej drzwi. No a jak podłączasz system do wzmaka...przód na 2 kanały i sub na mostku też na 2? czy jakoś inaczej?mi - Wto 03 Lip, 2007 no a jak inaczej? Jeśli sub ma 1 cewkę to tak będzie najrozsądniej...Michał - Wto 03 Lip, 2007 Tak jak maciusowiy napisał.
Spoko spoko, juz robiłem sobie audio. Dystanse z mdfu muszą być carlose - Pon 16 Lip, 2007 wiem że pitt miał w swoje ex i wsumie fajnie to grało,
ja mam hertza i też jest oki, cena podobna Anonymous - Wto 17 Lip, 2007 no jak dla mnie zaje bisty zestawik za zaje bista cenę!!!
szkoda tylko że nie można przed kupnem poruwnac z innymi, ale muszą dawac radę!!!
Ja też się namierzałem do swojej bryki na kupno jakichś 165 i polecano mi infinity ale już nie pamiętam modelu...ale gdy podpiąłem radio i w papierach znalazłem jakieś włoskie rachunku z firmy Hertz...wtedy zainteresowany rozkręciłem boczek i moim oczom ukazały się hertze HV200 w przednich drzwiach i jakieś inne hertze 165 z tyłuw boczkach - ostry fart bo jakby gosc był świadomy tego co mi sprzedaje w aucie to by coś o tym wspomniał albo by to przed sprzedaża wyjął...ja bym tak przynajmniej zrobił na jego miejscuMichał - Wto 17 Lip, 2007 ziom, ale hertz to nie jest cos czegfo warto być swiadomym. Poprostu zwykłe głośniki i tyle.Anonymous - Wto 17 Lip, 2007 ziom ale jak jestes świadomy tego że nie masz Tonsila tylko coś pożądnego w rozmiarze 200mm to ci się nie chce już niczego kupowac - bo po co
jak weźmiemy kalkulator to się okaże że oddał koleś coś za co ja bym musiał zabulic 800-900PLN, a nie użył tego faktu jako argument przy sprzedaży ani nie wyjął sprzętu i nie sprzedał oddzielnie chociażby na allegro
zatem chyba jest już jasny mój entuzjazm :564:Michał - Śro 18 Lip, 2007 jest luz Anonymous - Śro 18 Lip, 2007