ps - Wto 03 Lip, 2007 Temat postu: [S] Saxo VTS 1.6 16VW zwiazku z wyjazdem z naszego pieknego kraju, musze - ku ubolewaniu mojemu i malzonki, pozbyc sie auta.
rok: 2002 (auto u mnie od marca 2005)
przebieg: 77000km
kolor: czarny
modyfikacje: auto obnizone na belce (takie do mnie trafilo), dolot raceland, poza tym - seria
Jezdze tym autem na codzien od 2.5 roku, wiec jest ono na biezaco serwisowane (oczywiscie w Adamant Engineering).
Wiecej info na PW.
Pozdrawiam,
PKonradMK - Wto 03 Lip, 2007 taaa "z powodu wyjazdu" jak większość na allegro hehe
a poważnie to szkoda że znikasz, rozumiem że jak wrócisz to będziesz miał sporą łysinę, tłuste brzucho i wielkie kombi z V6 Anonymous - Wto 03 Lip, 2007 I bedzie zaciągał z angielskiego ps - Wto 03 Lip, 2007 raczej z francuskiego pcs - Wto 03 Lip, 2007 teraz to bedziecie mogli sobie spoty urzadzac np. w lozannie .
Jak w naszej socjalistycznej ojczyznie dorzuca mi choc jeden wiecej podatek w imie solidarnosci z zulami spod mojego bloku to rychlo do Ciebie dolacze
tak dla przykladu w tym kapitalistycznym kraju wyzyskiwaczy nowka megane rs R26 kosztuje 88tys PLN...Vlodarsky - Wto 03 Lip, 2007 nowa megane tyle kosztuje ???? ehhh ja też wyjeżdżamk-mart - Śro 04 Lip, 2007 no wlasnie PS, miales byc juz w czerwcu a Cie nie ma
Kiedy przylot???Michał - Śro 04 Lip, 2007 Piter , wlasnei . Napisz co u ciebie słychać i wogóle. Martwie sie o ciebie .
ps. będziesz u qrcziego 07.07.2007 na imprze ??ps - Śro 04 Lip, 2007 w telegraficznym skrocie:
jestem w Genewie juz od kilku tygodni, ale znaleziene mieszkania tutaj graniczy z cudem, wiec do tej pory mieszkalem w hotelach, a na weekendy wracalem do ojczyzny hh.org
mieszkanie juz znalezione, przeprowadzka za tydzien/dwa.
K-mart,
Jak tylko zasiedle mieszkanie, odzywam sie do ciebie - licze na twoja pomoc w kwestiach zakupowych
Michal,
7/7/7 mnie nie bedzie, bo mam slub kumpla i w dodatku jestem swiadkiem
li bonzur mersi orewular
P.Michał - Śro 04 Lip, 2007 jakbys potrzebvował jakies pomocy tutaj w PL to pisz, dzwon, obojetnie. Służe pomocą. Olga juz w Genewie ? hehehRudello - Śro 04 Lip, 2007
psvts napisał/a:
Michal,
Wiem ze mnostwo ludzi bierze ślub tego dnia.. Ale czy jest to ślub Piotrka D? 106 - Śro 04 Lip, 2007
Rudello napisał/a:
psvts napisał/a:
Michal,
Wiem ze mnostwo ludzi bierze ślub tego dnia.. Ale czy jest to ślub Piotrka D? :)
hymm jak w stolicy to moze moniki K? :DRudello - Śro 04 Lip, 2007 heheh albo andrzej s ps - Śro 04 Lip, 2007 W moim przypadku to Jakub F.... powalilo tych ludzi polll - Śro 04 Lip, 2007 albo tomka p ?? nowy lepszy szatan 777