Dariano - Wto 10 Lip, 2007 Temat postu: Wymiana sprzetu orangeOferuja mi wymiane telefonu mam nastepujace propozycje dlatego ze sie nie znam zupelnie na tym pytam was o zdanie co byscie wybrali??
http://www.allegro.pl/ite...aw_od_1pln.htmldzik - Wto 10 Lip, 2007 Ja tylko dodam ze nie warto brac symbiana od Orange.
Orange ma wlasna wersje softu ktora jest syfna, nie mozna zrobic update na normalna wersje bo sie traci gwarancje.
Mialem w orange N70.saxorulez - Wto 10 Lip, 2007 mi się podoba ten SPV czy jakoś tak.. nie znam sie zupełnie. Nokie są do dupy - ble!Michał - Wto 10 Lip, 2007 nie polecam spv'a
Moj ziom ma . Nie napiszes esa jedną ręka ( jadąc samochdem np ) , nie wybierzesz numer jedną ręką ( jak ci sie uda , to minie 20 min , pieruńsko wolny. Jak naprawde potrzebujesz pocketa to ok, ale tak kupowac poprostu to bez sensu.
juz te nokie są lepsze, ale podzielam zdanie łukasza , nokie są BLEpolll - Wto 10 Lip, 2007 pracuje w orange ale nie sprzedaje heheh i ogolnie jest tak... ze z tel jest lipa... nic super fajnego nie ma a jak jest to cena jest powalona. osobiscie podoba mi sie nokia e50 i ja bym ja wzial.106 - Wto 10 Lip, 2007 zawsze w kazdej partii tel moga zdazyc sie mniej lub bardziej udane
egzemplarze, ale .... w: e50 psuja sie dzojstiki, n70 zdazaja sie
wieszajace sie egzemplarze. z listy to polecam ci e65. spv nie znam.saxorulez - Wto 10 Lip, 2007 Nokia jest jak Toyota - boring!CHRZANEK - Wto 10 Lip, 2007 Darku - ja ostatnio przedluzalem umowe i mialem podobne rozterki.
Pocketów nie bralem pod uwagę bo nie korzystam z tych opcji i sa nieporęczne (jak dla mnie) więc na ten temat ci nie poradze.
Jezeli chodzi o telefony konwencjonalne to:
-użytkuje slużbowo E50 (rewelacji nie ma, bateria trzyma jak wiekszosc wspolczesnych telefonów, funkcji multimedialnych malo, blackberry do obslugi poczty nie ma racji bytu ze wzgledu na standartowy wyswietlacz.
-prywatnie rozwazalem N70 (bo multimedialna i tania jak barszcz) ale...
...aparat jak na wspólczesne standarty slaby, bateria trzyma bardzo króciutko, symbian sie zwiesza tak jak to przedmówcy wspomnieli.
Osobiście po zarzekaniu się że wezme Nokie, w końcu wziąem Sony Ericsona K800i i szok.
-Zero akcji że telefon sie zawiesza
-Aparat fotograficzny kosmos, z prawdziwym flashem (a nie jakąś diodą)
-Pelna multimedialnosć (odtwarza wszystkie pliki, obsluguje Email, szybka transmisja danych, wideorozmowa i wiele innych)
Oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie, ale jeżeli juz nokia to N73, a jezeli nie upierasz sie to rozważ SEpolll - Wto 10 Lip, 2007 dodam ze kazdy chwali samsungi... nie ma reklamacji 106 - Wto 10 Lip, 2007
polll napisał/a:
dodam ze kazdy chwali samsungi... nie ma reklamacji :)
- slaba czulosc na maxa, slaba bateria :)
+ bardzo ladne wyswietlacze
mam teraz n90 bateria trzyma JEDEN dzien i to jest chujnia na maxa :/gaugan - Wto 10 Lip, 2007 mam E50 pare miesiecy juz i jestem baaardzo zadowolony. z tym, ze ja tylko odbieram, wysylam i czasem fotke w dzien pstrykne. do laptopa tez podlaczam, net smiga
nic sie nie wiesza, nic nie psuje
pzdrlenny - Wto 10 Lip, 2007
saxorulez napisał/a:
Nokia jest jak Toyota - boring!
hehehe....PiTT - Wto 10 Lip, 2007 od dłuższego czasu używam nokii 6280 i jest na tyle ok. że nie zmieniłem jej po paru m-cach
zastanawiam się nad N80 lub 8800 (cena za nową przeraża lekko)
ogólnie teraz 6280 mocno potaniały, więc też jest dobrym rozwiązaniemCHRZANEK - Wto 10 Lip, 2007 6280 to w zasadzie to samo co N70 tyle ze "slider"PiTT - Wto 10 Lip, 2007
CHRZANEK napisał/a:
6280 to w zasadzie to samo co N70 tyle ze "slider"
nie no co Ty, to zupełnie inne telefony
N70 jest na symbianie a 6280 nie
bawiłem się też N70 i ma słabszą rozdzielczość i jasność ekranu
N80 ma już spoko rozdzielczość i ostrość, ale nadal ma ciemniejszy ekran niż 6280