Anonymous - Sob 14 Lip, 2007 Temat postu: Nowy Ford Mondeo 2.0 TDPewnie i tak zerkacie czasami na stronę V10, ale pozwoliłem wkleić sobie linka z fotkami nowego Mondeo Według mnie jest ładniejszy o nowych Opli i innych w tej klasie.
kliksaxorulez - Sob 14 Lip, 2007 widziałem w wawce, i powiem że nie powalił mnie.
Moze musiałbym pomacać, wsiąść powąchać.. ale jakoś taki bezpłciowy mi się wydawał.Maciusiowy - Sob 14 Lip, 2007 Na fotkach też wyglądał lepiej niż live...ogólnie to wydaje mi się, że jego stylistyka bardzo szybko się opatrzy, a w środku troche za dużo tego plastikowego aluminium...Peter - Sob 14 Lip, 2007 widzialem na zywca. dla mnie kaszanka.Anonymous - Sob 14 Lip, 2007 widzialem, siedzialem jezdzilem i jest FAJNY nox - Sob 14 Lip, 2007 ja widziałem siedziałem macałem mnie się podoba PiTT - Sob 14 Lip, 2007 jakieś jaja, na tym zdjęciu widać jak chu...o ma spasowaną klapę
http://www.v10.pl/archiwu...tdci_2007_9.jpg
albo już miał dzwona, albo fabryka dała dupskaAnonymous - Sob 14 Lip, 2007 Faktycznie coś tam widać, PiTT powinien mieć ksywkę zegarmistrz Anonymous - Sob 14 Lip, 2007 z czym do ludzi...? sedan, diesel, jeszcze brzydki... Anonymous - Sob 14 Lip, 2007 to natomiast jak takie bedzie to mi sie bardzo podoba:
oby nie wykastrowali z jaj jak to mondeoAnonymous - Nie 15 Lip, 2007 ford wg mnie zrobil wielki krok w klasie tego segmentu, tak jak kiedys renault wypuszczajac megane !!KonradMK - Pon 16 Lip, 2007 spoko, taki tatowóz dla tych którym podoba się A6 ale nie mają sianagaugan - Pon 16 Lip, 2007 fura dla nizszej kadry menadzerskiej. mondziakom i vectrom mowimy stanowczo nieKonradMK - Pon 16 Lip, 2007
gaugan napisał/a:
fura dla nizszej kadry menadzerskiej.
a niska-młodsza kadra musi się powoli piąć na astrach CHRZANEK - Pon 16 Lip, 2007 O co chodzi z tym fordem ???
Na konkurs pieknosci to to sie nie nadaje.
Osiagami nie powala.
10 letniej gwarancji tez nie ma.