HydePark - jaka kochanie twoja cena?
Anonymous - Czw 19 Lip, 2007 Temat postu: jaka kochanie twoja cena? juz wrzucilem ale numer jest przedni. wybaczcie ze nie w kulturce. Pozdro Majkel ktory mi kiedys puscil w MG. :DDDDDD
http://gusia.wrzuta.pl/au...anie_twoja_cena
najlepsze jest po angielsku :509:
Vlodarsky - Pią 20 Lip, 2007
ja pierdziele.... super
Misiek_lbn - Pią 20 Lip, 2007
pocałuj mnie w d*** też dobre
KonradMK - Pią 20 Lip, 2007
stare jak babci kapcie, słuchałem tego jak chodziłem w lenarach i miałem rzadki wąs
lenny - Pią 20 Lip, 2007
KonradMK napisał/a: | w lenarach |
no!! wypraszam sobie!!
Anonymous - Pią 20 Lip, 2007
KonradMK napisał/a: | stare jak babci kapcie, słuchałem tego jak chodziłem w lenarach i miałem rzadki wąs | wiadomo. czyli niedawno...
...
kurwa
Michał - Pią 20 Lip, 2007
Kondzio napewno ten rysun 3 dni rysował
nie, jestem na to za głupi...3 dni go ściągałem z emula...
Michał - Pią 20 Lip, 2007
hahahahahahahahahahahhaha
padłem :DDDDD
Peter - Pią 20 Lip, 2007
KonradMK napisał/a: | stare jak babci kapcie, słuchałem tego jak chodziłem w lenarach i miałem rzadki wąs |
hahahaha lenary i rzadki was
Bart - Sob 21 Lip, 2007
karamba to przeziom, prawdziwy miszcz rymów.
Widziałem go kiedyś live na jakiejś gali sportów walki - zapodał jakieś swoje największe hity(?), a w przerwach strasznie przeklinał, taki to karamba
Anonymous - Pon 23 Lip, 2007
Mieliśmy z Lennym znacznie więcej takich mega hitów poskiej sceny muzyki disco Lubilismy podjeżdżac pod naszą mega wylansowaną uczelnię Peśkiem albo Mazdą z muzyką rozkręconą na maxa. Do tego mieliśmy dwie podskakujące kumpele na tylnej kanapie - kręciły młynki, itd :684:
Gdybyście widzeli miny wszystkich napotkanych sztywnych pudernic - poprostu bezcenne.... P.S. za wszystko inne zapłacisz kartą Maestro
KonradMK - Pią 21 Lis, 2008
fajny temat - odświeżam
hehe
PieQt - Nie 23 Lis, 2008
KonradMK dokładnie po roku ... coź za wyczucie
|
|
|