To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - 26 lipca Bojkotujmy Stacje paliw

Janusz - Sob 21 Lip, 2007
Temat postu: 26 lipca Bojkotujmy Stacje paliw
http://poboczem.pl/najlep...paliwowe,947258
Bart - Sob 21 Lip, 2007

śmiechu warta inicjatywa - to nie jest kwestia spisku pompiarzy, ceny kształtuje sytuacja na światowym rynku paliw, a ta wygląda mocno nieciekawie (i nic najprawdopodobniej się w tej kwestii nie zmieni).
A w wakacje ceny rosną co roku i to też nic nowego.
Czyli - jesteśmy skazani na drogie paliwa i jedynym ratunkiem jest montaż MAGNETYZERÓW :572:

Jakarti - Nie 22 Lip, 2007

btw - co za roznica jesli nie kupisz 26, a kupisz 25 albo 27.. chyba, ze polecisz autoburem :D w co watpie..
Janusz - Nie 22 Lip, 2007

Jakarti napisał/a:
btw - co za roznica jesli nie kupisz 26, a kupisz 25 albo 27.. chyba, ze polecisz autoburem :D w co watpie..

Tez sie nad tym zastanawiałem.. ale tu po prostu chodzi o to żeby podkreślić swoja obecność, i dezaprobatę... w zasadzie sam eni wiem czy 26 nie bede tanował, ale z drugiej strony, fajne by to wyglądało gdyby 26 żaden samochód nic nie zatankował:D:D niestety to jest niemożliwe...

mi - Nie 22 Lip, 2007

yeah!
To jest świetny plan, coś jak marsz przeciw przemocy :D
Jak arabusy obejrzą sobie w Aljazeerze (الجزيرة), że w polsce kierowcy nie tankowali 26. lipca, bez wątpienia pomyślą - nie no, chłopaki, coś chyba przesadzamy... Skończmy te waśnie, zwiększmy wydobycie, tak dalej być nie może... :569:

KonradMK - Pon 23 Lip, 2007

super pomysł! Nie kupię wahy 26 za 100 zyla tylko dzień później za 120 :D ale im zrobimy na złość! niech mają za swoje :D
M - Pon 23 Lip, 2007

A wiezowce w dubaja i tak rosna i tak.
Psy szczekają karawana jedzie dalej.

FreeMan - Pon 23 Lip, 2007

tez w to wchodze!
Jak mi zabraknie paliwa 26 to bede czekal do 27 na poboczu :D yeah.
Niech maja za swoje.

dzik - Wto 24 Lip, 2007

Ta akcja rzuci ich na kolana, juz to widze

Mnie cena paliwa wisi, ale denerwuja korki. Efekt, jezdze od dwoch miesiecy do pracy metrem i jestem zadowolony, czytam gazete i nie wqrwiam sie na wiesniakow na drogach.

Misiek_lbn - Wto 24 Lip, 2007

YEAH już tylko 2 dni i pokażemy im :D
Bart - Wto 24 Lip, 2007

Ja proponuję zaostrzyć tę akcję - 26 lipca przejeżdżając koło stacji benzynowych będę rzucał w ich kierunku POGARDLIWE SPOJRZENIA!! Niech wiedzą!
Misiek_lbn - Wto 24 Lip, 2007

bart napisał/a:
Niech wiedzą!

i widzą !!

KonradMK - Wto 24 Lip, 2007

ale super, pycha! dziękujemy ci wujku dobra rada! już nie mogę się doczekać ich min!

ja bym jeszcze zbojkotował lekarzy i nie chodził na badania a jak mnie coś zaboli to bym poczekał aż przestanie. no i gospodarkę bym zbojkotował i nic ale to nic nie kupował. w ogóle, bo to złodziejstwo że chleb taki drogi.

lenny - Wto 24 Lip, 2007

bart napisał/a:
będę rzucał w ich kierunku POGARDLIWE SPOJRZENIA!! Niech wiedzą

heheheh:] to ich załatwi na pewno!!!

anjas - Wto 24 Lip, 2007

ja, poniewaz jutro jest nasz akcja protestacyjna dzis zatankowalem fury na full. Wydalem 4 stówy, ale jutro kropli nie wleję!!!

Niech wiedzą jacy jesteśmy twardzi!