To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - HH.org vs HH.pl

BaRtO_206GT - Czw 02 Sie, 2007
Temat postu: HH.org vs HH.pl
No wiec tak (nie zaczyna sie zdania od no wiec, wiem :D )od jakis 2 tygodni kolega Rossa z bylego hh.pl meczyl mojego znajomego zeby nas ustawil. I wczoraj wkoncu sie udalo. Niestety Freeman i Saxorulez nie dali rady do nas dolaczyc, mial byc tez moj znajomyu Witos dlubnieta 206 hdi ale tez nie dotarl.

Co do samego punto.. wersja 1.4T podobno seria, wybebeszona, na ostatnim Bemowie zrobila 14.9 i 15.03..

Miejsce starcia: Sinus

Wyscig I:
Punto ustawia sie po prawej stronie, ja po lewej (strona z piaskiem). Kumpel nas puszcza.. I wyskakuje do przodu, punto na wysokosci moich drzwi, II sytuacja sie nie zmienia, wrzucam III i... Punto dostaje ponad dlugosc :D hehehehe

Wyścig II:

Ustawienie takie jak poprzednio czyli ja na piasku.. wale troche start ale cale szczescie punto w sumie tez, na II jestem na wysokosci drzwi w punto, zapinam III mijam punto i jest z pol dlugosci za mna.. :D

Wyścig III (z rolki):

Zawracajac po drugim wyscigu mowie do Rossy zebysmy polecieli z rolki. II bieg wbity, predkosc ok 40km/h.. trzy, czte ry!! wyskakuje odrazu duzo do przodu bo w punto nie zaczelo jeszcze dmuchac turbo.. widzialem w lusterku ze sie troche zblizal ale to byla bezpieczna dla mnie odleglosc.

Wyścig IV:

Rossa chyba troche zdziwiony rozwojem sytuacji zaczyna krecic przy doladowaniu.. kilka razy sie przejechal poustawial i w punto dmucha 1.7 bara... Ruszamy.. ja zaczynam kopac sie w piachu.. punto odskakuje, na II punto caly czas z przodu, na III ledwo udaje mi sie zrownac z punto, tak wiec teraz byl remis.

Ogolnie jestem zadowolony z przebiegu wydarzen, zwlaszcza patrzac na to jakie punto ostatnio krecilo czasy. Bylem mega pewny ze punto mnie zje na kolacje i nie bede mial czego tam szukac, a jednak sie udalo :D

Jeszcze pozniej zawinelismy sie pod maka na swietokrzyskiej, gdzdie spotkalem MEGA WYRAPOWANEGO ZIOMA MICHALA :D ktory obczajal dupy pod underem :D hehehe :564:

Anonymous - Czw 02 Sie, 2007

jak dostales to nie opisuj! wsiadaj z powrotem w pedzia i przyjedz do los angeles to ci nakopie! ale potem mnie pocieszysz :D

i michalowy post:

hehehehehheheheheh siiiiiiiieeeeeeeeeeet :DDDDDD

Misiek_lbn - Czw 02 Sie, 2007

nie ma opcji żeby pedzio przegrał :)
bo serii chyba tam nie masz :)

Maciek - Czw 02 Sie, 2007

No długo trzeba czekać? :562:

czekamy :D

Maciek - Czw 02 Sie, 2007

Marcel jakiś nie podobny do siebie jesteś na zdjęciu :D

Maciek napisał/a:
Marcel jakiś nie podobny do siebie jesteś na zdjęciu :D

wiesz ja blizniak jestem a to ta gorsza połowa :P

hehehe nie martwcie sie, juz wszystko opisuje.. jak narazie mam problem z pisaniem bo od 4 rano wisze nad kiblem i sobie zwracam.. :563: :567:

Weź SMECTA - pomaga bardzo na wymioty - POWAŻNIE
M - Czw 02 Sie, 2007

Ja myslalem ze to na sranie jest.

eM napisał/a:
Ja myslalem ze to na sranie jest.

na wszelkie problemy zwiazena z brzuchem .... mi pomaga momentalnie :)

sprawdzcie pierwszy post :D
Misiek_lbn - Czw 02 Sie, 2007

BaRtO_206GT napisał/a:
Bylem mega pewny ze punto mnie zje na kolacje i nie bede mial czego tam szukac

a ja po zobaczeniu jak ono jeździ byłem pewny że go pojedziesz :)
na mnie nie zrobiło żadnego wrażenia jak na 140 KM i wybebeszone :)
pogratulować, i coś mi się wydaje że masz ok 8 albo niżej do 100..
uświadom mnie miszczu :564:

1,7 bara? w punto? WTF :570:

go uturbiał? czy nie przypadkiem chlopaki ze spojni?

gratulacje chyba milego i udanego wieczora ;)