sieć to jest na ryby kulego
siedź to znaczy to o co Ci chodzi :564:lenny - Pią 10 Sie, 2007
sharxhunter napisał/a:
siedź to znaczy to o co Ci chodzi
kur.wa Miodek się znalazł je.bany no....
Misiek_lbn - Pią 10 Sie, 2007 Jaka na wakacjach, ktoś tu musi pilnować :564:CHRZANEK - Pią 10 Sie, 2007
lenny napisał/a:
sharxhunter napisał/a:
siedź to znaczy to o co Ci chodzi
kur.wa Miodek się znalazł je.bany no....
Grubo i po bandzie ))))KonradMK - Pią 10 Sie, 2007
sharxhunter napisał/a:
lenny napisał/a:
siec
"kule go" swędzą co najwyżej, sam pisz poprawnie sieroto Misiek_lbn - Pią 10 Sie, 2007 to był specjalny zabieg stylistyczny
koniec OT :564:Anonymous - Pią 10 Sie, 2007
sharxhunter napisał/a:
to był specjalny zabieg stylistyczny
koniec OT :564:
idz do Corsy jeb*nij ja 2 razy młotkiem albo i ze 22 ray i to bedzie specjalny zabieg stylistyczny Misiek_lbn - Pią 10 Sie, 2007 masz jeszcze coś ciekawego do powiedzenia :570:M - Pią 10 Sie, 2007 Chłopaki po pierwsze nie róbcie syfu.
Po drugie Sharx i Marcel - jak sie nie kochacie to sobie pogadajcie na pw, pliz.Anonymous - Pią 10 Sie, 2007 ok eMku Vlodarsky - Pią 10 Sie, 2007 a kiedy zrobimy zawody takie, że jak ktoś kogoś nie lubi to go na ring wyzywa, rękawice na dłonie i do boju rodacy ?KonradMK - Pią 10 Sie, 2007 u mnie na siłce jest ring, mogę raz w miesiącu kogoś wprowadzić Bad-i - Pią 10 Sie, 2007
Vlodarsky napisał/a:
a kiedy zrobimy zawody takie, że jak ktoś kogoś nie lubi to go na ring wyzywa, rękawice na dłonie i do boju rodacy ?
czy ja tez moge ??CHRZANEK - Pią 10 Sie, 2007 Fajnie by wyglądal pojedynek Bad-i vs Shorti
Rękawice w innej dziedzinie Sharx rzucil Konradowi
No i Marek23 i Lagadula też mają sobie coś ciekawego do wyjasnienia na torze wyścigowym...
CIekawie sie zapowiada.Vlodarsky - Pią 10 Sie, 2007 Bad-i też może ale będzie na kolanach... niestety kolego takie realia
Ja mogę być sędzią