Anonymous - Wto 14 Sie, 2007 Temat postu: propozycje mile widzianePadł mi troszke pewnie temat terminowy i potrzebuje jakiegos fajnego osrodka na mazurach na 40 osob
KANU CLUB odpada narazie
i MORENA tez, bo zajeta ....
jak ktos cos zna to prosze info
moje oczekwiania
- standart wyzszy
- fajnie jakby w lesie było
- nie dalej niz 200-250km
To chyba tyle jezeli Kanu i Morena nie wchodza w gre.
Dla firmowej zabawy polecal bym Ryn - moze nie jest w lesie ale bardzo fajna miejscowka.
Natomiast jezeli koniecznie w lesie to nic innego niz Klekotki.lenny - Pią 17 Sie, 2007 klekotki są zajebiste, ale jak chcesz lasu i dziczy to polecam Jaczno!!
:570: lenny - Pią 17 Sie, 2007 aha.... no nie zauważyłem poprostu Bad-i... :548:Bad-i - Pią 17 Sie, 2007
lenny napisał/a:
aha.... no nie zauważyłem poprostu Bad-i... :548:
no przecie nie ma sprawy, ja czekam na wspolne ryby Anonymous - Sob 18 Sie, 2007 ooo dziekuje za info - jedziemy jednak do KANU CLUB - bardzo miłe pnie w recepcji są Bad-i - Pon 20 Sie, 2007
Marcel 08 napisał/a:
ooo dziekuje za info - jedziemy jednak do KANU CLUB - bardzo miłe pnie w recepcji są
mile jak mile ale debilki straszne - nie bylem jeszcze w Kanu Klubie zeby zaplacic tyle ile powinienem. Teraz mialo byc 1060 PLN a zaplacilem 840 - taki maja tam burdel.
mile jak mile ale debilki straszne - nie bylem jeszcze w Kanu Klubie zeby zaplacic tyle ile powinienem. Teraz mialo byc 1060 PLN a zaplacilem 840 - taki maja tam burdel.
P.S. Znajomi zamiast 9500 pln 6800 :570:
to akurat mnie cieszy i to nawet bardzo patrza na zmiany wzgledem wyskosci zaplaty Michał - Pon 20 Sie, 2007 dobra bad-i, przestań sie brandzlować nad tym ile zaplaciłeś , lepiej odpowiedz na pytanie.