nie chce sprzedac, ale jak ktos tyle zaplaci to czemu nie
kupie 106 rally Vlodarsky - Czw 16 Sie, 2007 ja zrobię podobny chwyt jak skończę tak żeby zobaczyć zainteresowanie a w razie czego sprzedać. Dobrze jest poznawać rynek Anonymous - Czw 16 Sie, 2007 strasznie sie napailłem na 106 rally, ale AX'a narazie mi szkoda, bo sie troszke go dofinansowało, ale jak ktos zaplaci to sie sprzeda - tzrba isc do przodu Vlodarsky - Czw 16 Sie, 2007 no jest jakaś 106 ładna teraz... więc próbuj próbujCHRZANEK - Pon 20 Sie, 2007 106 dobry wóz
Ale zamienić sie bez doplaty to będzie ciężko ...k-mart - Pon 20 Sie, 2007 a w ktorej ma byc budzie??
Vlodarsky - Pon 20 Sie, 2007 bo jeżeli ten starszy to nie ma sensu...Anonymous - Pon 20 Sie, 2007 zdecydowania z doplata nawet o tym nie mysalem
zdecydowanie nr 1 Vlodarsky - Wto 21 Sie, 2007 kozackie są... tylko AX jest bardziej niepozorny, a o to nam chodzi. Czyż nie ?CHRZANEK - Wto 21 Sie, 2007 Oczywiście że tak polll - Wto 21 Sie, 2007 a moze lepiej s16 ? jednak jest sporo szybsza moze moja bede chcial zamienic na jakiegos klekota CHRZANEK - Wto 21 Sie, 2007
polll napisał/a:
moze moja bede chcial zamienic na jakiegos klekota
Polll mów jaśniej.
Czy "klekot" - diesel ???
Czy "klekot" - jakiś rozklekotany samochód ???
AX Marcela nie spelnia żadnego z w/w określeń a kolega chce sie ewentualnie zamienić z doplatą na 106 polll - Wto 21 Sie, 2007 hehe mialem na mysli jakiegos diesla Anonymous - Wto 21 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
polll napisał/a:
moze moja bede chcial zamienic na jakiegos klekota
Polll mów jaśniej.
Czy "klekot" - diesel ???
Czy "klekot" - jakiś rozklekotany samochód ???
AX Marcela nie spelnia żadnego z w/w określeń a kolega chce sie ewentualnie zamienić z doplatą na 106
a spelnia mam KLEKOTA ibize 2002r 1.9tDi i moznaaaaa cos pomsylec polll - Wto 21 Sie, 2007 Marcel 08, dawaj jakies info o ibi model przebieg itd itd i cos sie pomysli